[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Ancistrusi Fantome :D  XML
Forum Index » Catfish
Author Message
Mitnick
Member
[Avatar]

IP:

Ieri seara mergeam eu asa linistit prin Carrfoure si vad nuci de cocos Aleg una , platesc , ajung cu ea acasa .... Lovitura de maestru cu ciocanul Se sparge simetric in 2 ,scobesc in ea ... O pun in acvariu.

Nici un interes pe moment al ancistrusilor . Dimineatza ia ancistrusi de unde nu's ... Tot poporu bagat in jumatatea de nuca de cocos , am reusit sa-i ademenesc afara cu o bucate de Nutrafin Tubifex Worms

Vad ca se simt foarte bine :jumpers:

image
[Email]
vyrussu
Junior member
[Avatar]

IP:

Asa se pare, si eu am 3 ancistrusi puiutzi, si am observat ca le place sa stea de multe ori adapostiti de privirile "indiscrete" . In rest tot cu gura pe ce apuca .

"Compasiunea faţă de animale e intim legată cu bunătatea caracterului şi se poate afirma cu siguranţă că cel crud faţă de animale nu poate fi un om bun."
Arthur Schopenhauer
[Email] [Yahoo!]
Mitnick
Member
[Avatar]

IP:

In privinta asta nu am ce sa le reprosez. Eu am 4 si nu pot sa ma pling de alge . Totul este spottles (sau parca asa se scrie)

Si vad ca deja au ineput sa creasca frumusel . i-am luat undeva pe la 1,5 cm si au ajuns pe la 3 centimetri intr-o luna.

image
[Email]
scarabeul1984
Member
[Avatar]

IP:

Ancistrusii sunt nocturni asa ca asta ar fi motivul pt care stateau toti ascunsi sub nuca de cocos :-)
Daca ai observat, noaptea sau pe inserate incep sa se joace unul cu celalalt si sa isi mai dezlipeasca buzitele alea mici de pe geamuri,buturugi,pietre etc.

Watch where you're stepping : Thoughts are present .
[Yahoo!]
Mitnick
Member
[Avatar]

IP:

Stiu ca sunt nocturni .... au intrat noaptea sub nuca de cocos .... dar faza este ca la momentul care scriam primul post ei erau tot acolo ! Am pus tubifex si imediat au sarit pe el

image
[Email]

Forum Index » Catfish
Go to: