[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Mitnick
Forum Index » Profile for Mitnick » Messages posted by Mitnick
Se vede ca e de interes general subiectul )
Chiar nimeni nu stie ?
Se reproduc usor zebrele si jandarmii ? Cam ce conditii trebuiesc indeplinite pentru o icrare prolifica ?
Ai dreptate ... Nu au mustati Ma indus in eroare ... Cred si eu ca este catfish 100% ... ashe ceva are si prietena mea ... ciudatenii
Dupa cum explici tu arata ca un caras cu cocoasa ... Sunt cumva pestisorii astia aurii ?
Urat pestisor
Doar atat
Am observat si eu asta. Eu acum mai am in grija 6 zebre si 4 jandarmi in acvariu prietenei mele ... Am ajuns sa dorm la ea numa' pentru acvariu
M-am invatzat cu ei .
Sa vad pana la urma ce fac. Cred ca raman la zebre si jandarmi sau numa' zebre ... Vroiam ceva de card mai colorat .

deja m-am documentat despre astea doua si nu are rost sa ma apuc de altceva
Nu e problema de masina ... Am permis si ma misc si singur prin Bukarest
Dar numai pana la o anumita limita a orashului pe care o chunosc ... mai sus de uniri nu am fost Este vre-un petshop prin apropiere ? ... poate pe Giurgiului sau pe langa Progresu ?
Nu cred ca o sa pot sa cresc ashe ceva. Mai ales ca din Giurgiu nu am de unde sa fac rost de neoni sau rasbora !
La Bucuresti mai greu sa ma apuc sa caut petshop-uri
Initial asa arata ... 100x60x50 ... M-am gandit eu m-ai bine si am zis 40 ...
Ar arata bine si la 50 CM latime ... Putem sa vb un pik de specii de pesti de pus in 300 de litri de apa ... M-am gandit la niste pesti de card ... Zebre ceva sau jandarmi ...
Ce stiti despre ele ?
Estte Lungime,Latime,Inaltime ...100x40x60
No problem Lucian .
Dar dupa cum vad eu nu se prea inghesuie lumea sa faca ashe ceva .
Cam cat crezi ca se poate cere pe dimensiunilea asthea ?
Daca nu imi fac acvariu cat mai curand ma arung de la etaj... M-am documentat , am facut masuratorile,... m-am gandit la speciile pe care sa le chumpar ... NEMA ACVARIU
Dimensiuni 100x40x60 ... Care sa ofera sa il faca ...

mutat de Lucian de la sectiunea Coltul incepatorului...
Fratilor dati-mi si mie informatii despre Jandarmi.
Ma tot duc la tipu' asta care vinde pesti si imi fac cu ochiul pesti astia (am observet ca stau in card) si imi plac la nebunie

Forum Index » Profile for Mitnick » Messages posted by Mitnick
Go to: