Message |
|
Cred ca le iau eu ... Numai sa mai astepti 1 saptamana ... Atunci o sa fie gata bazinul si le iau cu ce-a mai mare placere ... Am de gand sa fac un acvariu numa Zebre + Neoni ... Plus catziva cory
|
 |
|
Merci pentru infomatii ... Ma descurc perfect
Yo cred ca Bucurestiul asta a fost facut pentru piciorul meu pentru ca mereu ajung unde trebuie chiar daca n-am habar pe unde umblu :-)
|
 |
|
Atunci pe unde este ?
Sau cunoasteti un geamgiu la Uniri care sa taie geamul bine ?
|
 |
|
Am inteles eu gresit sau magazinul asta este in Uniri ?
Lamuriri ... Va rog
|
 |
|
Sar Yo pe el !!!!
Te sun , inca in tratative cu socru !! 
|
 |
|
Nu te-ai uitat tu bine dar iti zic ca apare
|
 |
|
Cred ca este vorba despre asa numitul gris ... intra pe http://old.forum.ro si da un search ... Ai acolo si tratamentul
|
 |
|
Pai sticla de 10 pentru 100Lx50lx60h
Filtru Jebao
Neoane ... tot 
|
 |
|
Se poate sa facem o lista cu ce imi trebuie si cat ma costa ? Totusi trebuie sa stiu cat imi trebuie ca asa nu reusesc niciodata sa strang suficienti bani ! Ma refer la filtru + aerare , sticla , silicon ... suport nu mai este nevoie ... am deja unde sa il cocotz
Marimi acvariu 100Lx50lx60h
|
 |
|
Am vazut pana acum numai plante deja sadite .... Cum se planteaza ... Vre-o metoda speciala ? Si cum le hranesc ... Care ar trebui sa fie compozitia substratului ? In Ce Carrefour se merg sa gasesc ceva hardware pentru acvaristica ?
|
 |
|
Oka  Lectie invatata ... Achu Ce ziceti de plante ?
Plus ca de aici din Giurgiu nu am de unde sa le iau ... Tipu' cu pesti de la care urmeaza sa iau zebrele si molly nu are plante deloc ... Nci macar
artificiale
|
 |
|
Acvariul are 300 litri net ... In jur de 280 brut ...
Cam cate zebre si cati molly ?
|
 |
|
Are cineva ceva de adaugat sau ramane stabilit zebre cu molly
Ce plante ziceti sa pun ... Multe , Putine ?
Asezarea lor cum sa o fac ?
|
 |
|
ZEbra + Molly => Dupa parerea mea combinatie buna
Molly sunt ei mai potopitzi dar dau bine in grup ... Sper sa gasesc si alte combinatii de culori ... Ca negri nu vreau sa al multi
|
 |
|
Nu refuz eu neonii ... Citeste mai sus ca mi sa recomandat sa nu bag neoni cu zebre ca cica nu sunt compatibili !
Mi-e chiar imi plac neonii
|
 |
|
Daca pe silicon scrie ca e bun si pentru acvarii atunci nu o sa ai probleme ... Buba vine de la sticla
|
 |
|
Nu ma pricep eu prea bine dar zic ca nu e de la silicon ... Dar geam de 6 ?
Nu crezi ca e cam subtire ... Din ce am citit eu la 100 de litri si peste 100 litri se recomanda sticla de 10 mm .... Asa ca ata ar trebui sa fie undeva pe la 8 mm
|
 |
|
Chiar nu vrea nimeni sa dea o sugestie zebre + alt peste
Eu nu gasesc o combinatie fericita.
..... Edit : Inca mai astept
|
 |
|
Ce scurt ai fost .
M-am razgandit in privinta jandarmilor ... Acum nu mai sunt ashe frumosi cum pareau la inceput  .
Raman la zebre + ce imi recomandati voi
|
 |
|
Sa stii ca am vazut pesti morti in acvariu ... Am evitat sa cumpar din bazinul respectiv
Nu am observat neonii la el ... Sa fiu mai atent.
Daca Aduce fac o combinatie neoni cu zebre .. Se inteleg ?
|
 |
|