[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Mitnick
Forum Index » Profile for Mitnick » Messages posted by Mitnick
ma misc cam repede . Deja am trecut la al 2 lea acvariu . 40 de litri , capac plastic,luminat de un bec economic de 15w (cred). Filtru Aquel Mini Incalzitor Aquel 25W . Substrat niisip + pietris marunt.
O singura intrebare am . E bine sa bag o pastilutza de Bactozym de la Tetra? Sa ajute la ciclare
Cumpar Betta femela .... Poate se indura cineva sa ma fericeasca cu un exemplar ....
Mii de plecaciuni acata .... din ce in ce mai activ . dintr-un singur motiv nu sunt activ si in alte partzi..... Am ramas blocat in camera sau alta varianta ma tzine colegul sub sechestru (ca tot e la moda) .

Mea culpa ... O sa vin la scoala.
Este un bar intre 24-25 .... Pub 24 parca se numeste .
Poti venii cu incredere este deschis all night

O sa bag si aerare .
In Cora Lujerului ? Eu am vazut in carfour orhideea aerare resun la 90 de mii . DAr m-am gandit sa mai economisesc
... Nu e prea frig ... stau in camin si e caldura de mori ! .... Asa ca nu cred ca e diferentza mare in acvariu ... O sa bag aerare ... dar deocamdata este lipsa de $ .... Si asa acvariul asta l-am luat cu 800 din carfour si cred ca m-am pacalit
Dupa lungi razboaie am reusit sa-mi iau si Yo un acvariu. Nu e mare lucru dar e un pas . Fericitul locatar un betta superb (rosu).

Sper sa cumpar unul mai mare , actualul are in jur de 30 L , fara substrat .
Deocamdata nu am pus filtrare si nici aerare ... Am considerat ca o sa fie suficient sa schimb apa mai des. Am citit suficient si am considerat ca nu o sa chinui pestele. Corectati-ma unde gresesc
Din cate stiu eu siliconul pentru acvarii nu prea se dizolva cu agenti chimici. Cel mai bine este sa incerci sa-l scoti cu ajutorul unui kuter . O sa te chinui un pic dar este ce-a mai buna metodå.
Merci
Puteti sa imi spuneti care sunt site-urile oficiale la Sera si la Resun ... Sau orice firma care produce filtre de calitate !
Ar fi cazul sa separi pentru ca o sa ai surprize
Am avut si eu problema asta ... La mine a dat rezultate excelente cu Detartrant ... Este solutie de curatzat faiantza si gresia .... Dar ai grija sa clatesti foarte foarte mult cu apa curata ... otraveste pestii
Cred ca deja l-am speriat
Ok ... Poti sa imi spui cat ma costa si de unde pot sa il cumpar online ?
Sau cat mai aproape de giurgiu
Sunt de ceva vreme pe aici ca sa pot da un sfat.

Incepem...

1. Ai gresit cand ai cumparat carasi + guppy
2. 20 de litri ? ... Incerca sa te bagi intr-o valiza si sa tragi fermoarul sa vezi ce bine e smilie

Nu exagera cu mancare la carasi sunt intradevar lacomi si cat le dai atat mananca ... Mancare in exces rezulta apa murdara ... Hraneste-i o data de 2 ori pe zi cu mancare cat incape intre 2 degete ... Vad ca la caras nu poti sa renunti , macar incearca sa renunti la guppy este prea aglomerat acolo
Are 300 l ... 12 zebre + 6 cory
Nu am de unde sa iau un powerhead, nu gasesc in giurgiu .... Am zis Sera pentru ca era de vanzare online !
Chiar nu are nimeni nici o informatie ?
Cine poate sa imi spuna cate ceva despre Sera internal filter L 300 ?
Sa aleg altceva din magazinul online ?
Nu duminica asta duminica viitoare ajung 100%. Chiar sunt curios cum arata intalnirile asthea plus ca imi trebuie directiuni serioase catre obor ...

Forum Index » Profile for Mitnick » Messages posted by Mitnick
Go to: