Message |
|
Mersi de raspuns Narcis .
Asta e ideea am nevoie de suplimentare de NO3 . Am citeva bucepahalandre care nu sint in sol nutritiv si 2 din ele au pe frunzele noi pete galbene. De aia am si facut teste astazi .
|
 |
|
Vai mama ce fain arata bazinul !
|
 |
|
Merge combinat cu macro Dennerle fara riscuri de alge ?
|
 |
|
Am facut azi dimineata niste teste inainte de fertilizare . Mentionez ca acum de la tunsoarea masiva de gazon si tripartite fertilizez 12 ml de micro si 12 ml de macro de la Dennerle .
Am facut testele ca am vazut ceva carente la una din bucephalandre.
Deci am asa :
-Fe : cel putin 1ppm - mai intensa culoarea reactivului decit maximul de pe scala gradata
-PO4 : in jur de 0,3 ppm
-NO3 : 0 absolut .
Intrebare petru cei care ma pot ajuta , cum ridic NO3 ?
Multam anticipat .
|
 |
|
 Hai cu schita .
|
 |
|
Pff nu stiu ce sa zic . Sigur cind te ai inspirat din asta ai deja in minte si plante si tot . Tine mult si de plantele care le vei alege si cum vei scoate hardcsapele in fata .
Pentru mine mai pe gustu meu ca si aranjare e cea care am facut o eu . Deja vad si plante si si pietrele si moss ul ...
Dar na asta tine de gust .
In general imi plac mult aranjamentele care duc mult spre natural dar care au o ordine discreta in ele .
|
 |
|
Pe care versiune de schita ramii pina la urma ?
|
 |
|
Si eu zic sa l faci mai mare. In schita aia care am facut o ma gindeam la ceva macar pe la un 120l. Acum tu stiu ce spatiu ai si citi bani poti baga in el. Dar cred ca merita mai mare.
|
 |
|
Mestere ale mele cred ca erau mult mai jalnice.
Una peste alta si eu sunt de p?rere ca daca acvariul se dezvolta la fel de frumos ca începutul ( am sentimentu ca asa va fi) merita pus la gazeta de perete. E foarte reusit.
|
 |
|
O sa incerc si treaba asta poate functioneaza... Asa nu as renunta la el ca e fain rau. Multam de pont.
|
 |
|
La pietre zic ca te ai gindit bine - aspect stratificat .
Aranjare gradual - iarasi bine - cu mentiunea sa nu ai senzatia de ordine ca se strica tot
As da cumva senzatia de pirias ... nu stiu daca e posibil , totusi e mic spatiul , dar mi ar placea cumva sa vad o curgere dintr un colt de sus si sa coboare intr un colt opus....
|
 |
|
Cel mai sus acolo. Poate si o idee mai jos. Si folosit mult mos si anubias( de dimensiuni mici in zonele centrale) citeva fire - asta daca functioneaza inmediul asta .
|
 |
|
Salut
Acu ti am citit si eu topicu . Ideea e ca sint 0 la paludarii . Cred insa ca daca stii sa l faci iese mai spectaculos decit un acavriu .
Am incropit o jale de schita cam cum il vad eu . Nu stiu daca ai s ati dai seama de ce e acolo - petele alea luminoase se vor suprafete de pietre iar pe linga ele muuuult moss. In spate plante substiri si inalte . Alea groase inchise se vor a fi radacini .  - sa nu rizi ca e jale schita , facuta la minut
|
 |
|
Sa ti traiasca printesa! E frumusica foc.
|
 |
|
Foarte frumos ai asezat pietrele. Bafta cu proiectul !
|
 |
|
.......
[/img] 
|
 |
|
..............
[/img] 
|
 |
|
...
[/img] 
|
 |
|
Unqben eu ma bucur tare ca ti place acvariul si poza in sine. A fost un moment tare fain si de aia m am grabit sa l surprind repede. Acu asa legat de acvariile marine - acolo e liga mare , aia s profesori de acolo . Da eu ma bucur daca acvariull asta de apa dulce place la fel de mult ca unu din ala .
Una peste alta ieri am scos pe loaza la de fiimiu la o plimbare cu bicicleta prin oras si am tras si citeva poze , mai ales ca era asfintit si lumina faina .
[/img] 
|
 |
|
Miine arat la munca pozele astea . 
|
 |
|