[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Asta e ideea am nevoie de suplimentare de NO3 . Am citeva bucepahalandre care nu sint in sol nutritiv si 2 din ele au pe frunzele noi pete galbene. De aia am si facut teste astazi .
Vai mama ce fain arata bazinul !
Merge combinat cu macro Dennerle fara riscuri de alge ?
Am facut azi dimineata niste teste inainte de fertilizare . Mentionez ca acum de la tunsoarea masiva de gazon si tripartite fertilizez 12 ml de micro si 12 ml de macro de la Dennerle .
Am facut testele ca am vazut ceva carente la una din bucephalandre.
Deci am asa :
-Fe : cel putin 1ppm - mai intensa culoarea reactivului decit maximul de pe scala gradata
-PO4 : in jur de 0,3 ppm
-NO3 : 0 absolut .
Intrebare petru cei care ma pot ajuta , cum ridic NO3 ?
Multam anticipat .
Hai cu schita .
Pff nu stiu ce sa zic . Sigur cind te ai inspirat din asta ai deja in minte si plante si tot . Tine mult si de plantele care le vei alege si cum vei scoate hardcsapele in fata .
Pentru mine mai pe gustu meu ca si aranjare e cea care am facut o eu . Deja vad si plante si si pietrele si moss ul ...
Dar na asta tine de gust .
In general imi plac mult aranjamentele care duc mult spre natural dar care au o ordine discreta in ele .
Pe care versiune de schita ramii pina la urma ?
Si eu zic sa l faci mai mare. In schita aia care am facut o ma gindeam la ceva macar pe la un 120l. Acum tu stiu ce spatiu ai si citi bani poti baga in el. Dar cred ca merita mai mare.
Mestere ale mele cred ca erau mult mai jalnice.
Una peste alta si eu sunt de p?rere ca daca acvariul se dezvolta la fel de frumos ca începutul ( am sentimentu ca asa va fi) merita pus la gazeta de perete. E foarte reusit.
O sa incerc si treaba asta poate functioneaza... Asa nu as renunta la el ca e fain rau. Multam de pont.
La pietre zic ca te ai gindit bine - aspect stratificat .
Aranjare gradual - iarasi bine - cu mentiunea sa nu ai senzatia de ordine ca se strica tot
As da cumva senzatia de pirias ... nu stiu daca e posibil , totusi e mic spatiul , dar mi ar placea cumva sa vad o curgere dintr un colt de sus si sa coboare intr un colt opus....
Cel mai sus acolo. Poate si o idee mai jos. Si folosit mult mos si anubias( de dimensiuni mici in zonele centrale) citeva fire - asta daca functioneaza inmediul asta .
Salut
Acu ti am citit si eu topicu . Ideea e ca sint 0 la paludarii . Cred insa ca daca stii sa l faci iese mai spectaculos decit un acavriu .
Am incropit o jale de schita cam cum il vad eu . Nu stiu daca ai s ati dai seama de ce e acolo - petele alea luminoase se vor suprafete de pietre iar pe linga ele muuuult moss. In spate plante substiri si inalte . Alea groase inchise se vor a fi radacini . - sa nu rizi ca e jale schita , facuta la minut

Sa ti traiasca printesa! E frumusica foc.
Foarte frumos ai asezat pietrele. Bafta cu proiectul !
.......
[/img]image
..............

[/img]image
...

[/img]image
Unqben eu ma bucur tare ca ti place acvariul si poza in sine. A fost un moment tare fain si de aia m am grabit sa l surprind repede. Acu asa legat de acvariile marine - acolo e liga mare , aia s profesori de acolo . Da eu ma bucur daca acvariull asta de apa dulce place la fel de mult ca unu din ala .
Una peste alta ieri am scos pe loaza la de fiimiu la o plimbare cu bicicleta prin oras si am tras si citeva poze , mai ales ca era asfintit si lumina faina .
[/img]image
Miine arat la munca pozele astea .

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: