Ma bucur ca-ti place. Daca-ti place lumina calda poti opta pentru Dennerle ul dedicat plantelor ca al doilea tub. Eu am luat al doilea tub jbl pentru ca prefer lumina mai rece.
Nu am mai postat de ceva timp si cum am camera data la cineva ( din cauza asta pierd niste foto flori noi de bucephalandra ) am sa mai pun o poza din perioada de maxim a bazinului .
Chiar azi îmi povestea un coleg la masa ( tipu si a facut casa nu de mult) ca zilele trecute a avut un vas metalic linga unul din termopane dar nu lipit de el . Cum geamul era pe sud vasul s a incalzit si a transmis caldura geamului care a crapat in zona respectiva. Nu stiu cum naiba se poate chiar asa dar m am si gindit la proiectul tau si la ce ar insemna o fisura in geam ...
Nu stiu pentru sticla ce ar insemna iarna pe o parte sa aib? sa zic -12 grade iar pe alta un 18 grade sa zic, avind in vedere ca deja e sub presiune. Altfel super proiect.
Maestre esti ghinionist cu ei. Faza dinainte ca s-au nimerit doar masculi e o chestie pina la urma nu asa tragica.
Faza asta cu imbolnavitul tinind cont ca le oferi de toate mi se pare frustranta. Pina la urma cum ai zis " firu vietii" nu ai ce face.
Maestre eu nu mai sint asa sigur ca te-ai dus la munca. Mai mult ca sigur esti in concediu . Ai pus asta cu munca asa pentru noi sa-ti plingem putin de mila .
Simon wrote:Merci Silviu! Incerc si eu ce pot...nu stiu daca iese vreun olandez, ca atat pricepere si experienta cu plantele nu am. De fapt...nu am mai deloc in acvaristica doar ce reusesc sa "fur" de la altii de pe forum
Pai aia e important sa ai surse de inspiratie si sa tii cont de ele, fie de pe forum fie din alta parte . Asta pina-ti formezi ochiul si mina , dupa aia merge de la sine .
Mihai- acvariul cred ca e ceva de firma , are colturi rotunjite si capac. Il am de la un prieten .
Artur- cred ca as reusi sa fac ceva " aquascaping " in el. Clar ar trebui si alt nisip cu alta granulatie. Ceva idei as avea dar inca nu stiu daca il voi pastra sau nu .
dan.pavelescu wrote:. Stau un pic pe net si beau o bere ca sa uit cat am muncit azi si cat am de munca maine..
Senzatia asta o am si eu in fiecare zi aici . De aia zic sigur si Mesteru Manole e tot prin zona cu munca . Artur - in realitate arata chiar si mai dragut . Intradevar cu apa aia proaspata cetoasa e un pic mai " cenusiu ". Teoretic ar avea potential dar nu cred ca am timp si rabdare sa fac ceva serios . As putea sa pastrez hardcsapele si sa pun gazon in jurul lui , sa iau o lampa buna , sa mai adaug ceva bucephalandre ......
Silviu - nu cred ca am curaj acum de un paludariu. Te urmaresc pe tine si poate mai incolo ma ambitionez si incep si eu unul .
adiio wrote:Nu as mai investi nici un leu in Taifun, dupa parerea mea este unul dintre cele mai proaste "reactoare" de CO2.
In test nu intra apa (inca) pentru ca, banuiesc, este noua garnitura, asteapta vreo 6 luni. Nici la mine nu intra la inceput
Eu am fost multumit de el . Chiar dizolva bine bula de co2. Singurul lucru nasol - e urit ca naiba.