Message |
|
Eu le incarc pe site ul lui Batman , plici.ro.
E foarte usor cu "drag and drop" apoi .
Apesi butonul img* apoi tragi poza ta de pe plici.ro in postul tau, apoi apesi iar butonul respectiv ( img*) . Daca nu iese din prima a doua oara merge sigur .
|
 |
|
Imi place mult. Are potential . Imi plac pietrele si aranjamentu lor. Pestii nu prea sint de acolo. Mai bine ai pune ceva pentru nano.
Incearca sa incarci direct pozele . Are alt efect pentru cel care-ti deschide jurnalul .
In rest felicitari.
|
 |
|
Multumesc mult de apreciere Silviu . Nu stiu daca as incerca acum asa ceva . Daca nu am mood - ul necesar pentru asa ceva s-ar putea sa iasa " rapirea din serai " .
Cred ca totusi e prea elaborat pentru un acvariu . La paludariu merge cel mai bine o abordare de genu asta zic eu .
|
 |
|
Faina treaba.
|
 |
|
Silviu imi propui sa incerc asa ceva ? Nu cred ca ma pricep .  Ramin la un nature .
Asta nu stiu daca e sau nu de jurnal dar o postez ......
[/img] 
|
 |
|
Artur wrote:Hmm, acuma m-ai facut curios  ) sper sa nu mor de curiozitate pana la toamna
Nu pot sa zic ... trebuie sa astepti pina atunci .  . Oricum nu mai e mult . Cred ca dupa setupul ala o sa fac o pauza .
Multumesc de urare Batman.
Si una de azi . E un mod de a ma deconecta de munca sa fac poze .
[/img] 
|
 |
|
Multumesc domnilor.
Mi-ar placea sa am si scalari - poate mai incolo o sa fac un biotop sudamerican. Ideea e ca as avea nevoie de un bazin mai mare. Si asa mi ar placea si in momentul de fata sa am un bazin lung de 90cm si adinc de cel putin 40cm. Juwel u asta ma cam limiteaza , e totusi mic.
Faza e ca urmatorul setup va fi cu "dedicatie " de aia stau si studiez mult ce si cum , si pe partea de plante , de aranjament , pesti . As vrea sa iasa cel mai bine dintre toate cite le-am facut pina acum . Daca o sa mi iasa ramine de vazut . 
|
 |
|
Silviu Man wrote:Va fi mai greu de plantat. Cind te apuci de HC iti sugerez sa golesti apa pina la substrat, sa ingropi bine in substrat HC si apoi sa pui apa la loc.
Cel putin din experienta mea, cind am incercat sa pun HC cu apa in acvariu, am avut probleme. Este foarte usor, se desprinde repede si trebuie
fixat cu mici pietre.
|
 |
|
Mai pun o poza asa de amoru artei ( sper sa nu ma injurati ) .....
[/img] 
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Super
Ai avut ceva de tras.. De data asta apari pe generic?
P.S. sa nu-mi spui ce a fumat Optimus, ca vreau sa vad filmul
Sper sa apar si pe generic nu doar la credits pe imdb . Legat de optimus habar nu am ce si cum.
Daca mergi in cinema iti recomand cu trag sa mergi sa-l vezi 3D. Filmarile sint facute in stereo si se vede beton.
|
 |
|
Esti meserias. Am auzit ca e super fain parcul .
Ti as arata si eu ceva. Se vede super jeg - filmare cu telefonu din cinema . Nu stiu cine l a pus pe net dar toate scenele sint facute la noi si pe aproape toate am facut si eu munca de chinez timpit .  Tipii aia care alearga a trebuit sa-i scot din platou apoi sa pictez cablurile cu care erau legati ( sa para haine), apoi unde ei cad in apa la fel , treaba de chinez , a trebuit sa pictez cablurile sa para haine , etc ....
https://www.youtube.com/watch?v=mw1rmd52pgQ
|
 |
|
Maestre e superb . Imi aduce aminte de Tirolu de sud .
|
 |
|
Multumesc inca o data domnilor. Sa stii Artur ca o sa incerc sa fac si o poza cu melcul prin iarba. Sigur ar fi de efect.
|
 |
|
Nu are nici o treaba Betta cu pestii. E chiar cuminte.
Si una de prin iarba ....
[/img] 
|
 |
|
Antecume wrote:
Artur wrote:Ma tura asta se vede ca e apa in acvariu ca sunt valuri la suprafata  )
Nah, eu cred ca apa e deasupra. Nu stiu cum naiba sta acolo si nu cade.
 Pe final un mare merit il are cred filtrarea.
|
 |
|
Artur wrote:Ma tura asta se vede ca e apa in acvariu ca sunt valuri la suprafata  ) alea sugereaza prezenta apei, e singura dovada  ))... Absolut suprb acest acvariu, se vede evolutia lui Gabi, e tot mai bun cu fiecare setup  ... Am mai spus asta si intr`un alt post, acest setup nu l-as desfiinta niciodata, cand te apuca iar damblaua si vrei sa schimbi, cumperi acvariu si echipamente noi  )))... Ca e prea frumos acest setup pentru a fi inlocuit.
Mai eu ma bucur tare ca-ti place. Am mai zis si in alt post satisfactia e maxima cind place si altora ce faci. Am incercat si eu sa evoluez de la primul bazin , cel cu "Cloudy rocks" pina acum . Dintre toate asta mi-e si mie cel mai drag . Totusi cred ca prin toamna o sa incep unul nou . Nu am spatiu de 2 bazine asa ca musai asta va fi desfiintat. Sper insa ca si urmatorul sa fie ceva frumos. . Tot fac permutari si combinatii de crengi si pietre in cap sa vad cum ar da mai bine .
Dilema cea mai mare este ce pesti sa folosesc in noul scape .
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:
Gabi C wrote:Am 27-28 grade in apa
Sa-mi arate si mie cineva unde e apa aia
In acvariul meu maestre .
George cu mare placere am sa te ajut daca vei avea nevoie . Ma bucur ca ti place bazinul .
|
 |
|
Fain fain de tot. Da-mi vine si mie rindu in august..
|
 |
|
Multumesc Cosmin . In momentul de fata bazinul sufera un pic de la caldura . Am 27-28 grade in apa . Pinnatifida s-a topit in mare parte si nici moss ul nu merge grozav. Gazonul insa nu pare afectat deloc . Masculul de betta s a reintors aici . Se pare ca dat la pace cu crevetii si ma ajuta sa scap de planarii .
[/img] 
|
 |
|
Dennerle-ul asta are 6000k . Cel pentru plante daca nu ma insel are 3000k. Cele de la jbl sint asa : daylight-ul are 9000k ( deci rece ) iar cel de plante 4000k.
|
 |
|