Message |
|
Si inca o imagine , zic eu cel mai reusit close up al meu de pina acum - culori , mood , tot .
[/img] 
|
 |
|
Multumesc frumos domnilor . Tot respectul si pentru munca voastra.
Nu stiu daca e din cauza fertilizantului sau e sezon de inflorire. Bucephalandrele parca au luat o razna - de 2 luni infloresc intruna .
[/img] 
|
 |
|
Acuma ce sa zic .... ai mei creveti nu sint de soi asa , mai degraba maidanezi .
Si inca o poza atasata le celelalte doua .
[/img] 
|
 |
|
..............
[/img] 
|
 |
|
living in the forest....
[/img] 
|
 |
|
Multumesc frumoas Koala si Unqben.
Daca va uitati atent pe capul crevetelui o sa vedeti ca la mine si crevetii perleaza .
[/img]
|
 |
|
Alex m-ai omorit cu creve?ii astia. Imi iau si eu.  . Sint tare faini. Cind vin in tara poate vorbesc cu seba si iau citiva de la el.
|
 |
|
Multumesc de raspunsuri.
|
 |
|
Cam care este gradul de evaporare al apei cind folosesti ventilatoarele pentru racire?
Mersi.
|
 |
|
Multumesc. A fost chestiune de secunda. De aia nici calitatea nu e maxima- a trebuit sa ma misc foarte repede. Dar a meritat. 
|
 |
|
Si inca una care imi place .
[/img] 
|
 |
|
Poza zilei as spune - calitatea lasa putin de dorit - dar ipostaza merita - crevetele atinge bula de o2 si da senzatia ca merge pe ea .
[/img] 
|
 |
|
Din pacate betta a murit ieri. Subit. Nu stiu de ce pentru ca minca si se comporta normal. O sa mi iau ventilatoare daca mai vine caldura. De regula vara aici e cam ca si la Predeal. Vine intr-o joi si aia e.  . Daca o sa mai urce la 30 grade afara o sa mi iau modelul ala de ventilator.
|
 |
|
Faine rau locatiile. Ar merita sa deschizi un jurnal de calatorie( de vacanta) si sa grupezi toate locurile astea faine acolo . 
|
 |
|
Superb bazinul.
|
 |
|
Multumesc frumos si tie Silviu si tie Unqben. Poza asta ultima imi place cel mai mult din tot ce am facut pina acum pe partea de macro .
O sa ai o experienta placuta cred eu daca te apuci de un plantat. Sint faine cichlidele fara discutie , dar un plantat cred ca iti da satisfactii maxime .
|
 |
|
Nu ai ce face ... asta e vara . Si eu am avut citeva saptamini cu 28-29 grade in apa si christmas moss e foarte afectat.
Acum s-a racit tare - ploua mocaneste si sint in jur de 20 grade afara-implicit s-a racit si in casa - sper sa-si revina moss-ul.
|
 |
|
Inca una care mi-a placut foarte tare - una din preferate.
[/img]
|
 |
|
Una mai de aproape....
[/img] 
|
 |
|
Inca doua pozuci .......
[/img] 
|