[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Si inca o imagine , zic eu cel mai reusit close up al meu de pina acum - culori , mood , tot .

[/img]image
Multumesc frumos domnilor . Tot respectul si pentru munca voastra.

Nu stiu daca e din cauza fertilizantului sau e sezon de inflorire. Bucephalandrele parca au luat o razna - de 2 luni infloresc intruna .

[/img]image
Acuma ce sa zic .... ai mei creveti nu sint de soi asa , mai degraba maidanezi .
Si inca o poza atasata le celelalte doua .

[/img]image
..............

[/img]image
living in the forest....

[/img]image
Multumesc frumoas Koala si Unqben.
Daca va uitati atent pe capul crevetelui o sa vedeti ca la mine si crevetii perleaza .
[/img]image

Alex m-ai omorit cu creve?ii astia. Imi iau si eu. . Sint tare faini. Cind vin in tara poate vorbesc cu seba si iau citiva de la el.
Multumesc de raspunsuri.
Cam care este gradul de evaporare al apei cind folosesti ventilatoarele pentru racire?
Mersi.
Multumesc. A fost chestiune de secunda. De aia nici calitatea nu e maxima- a trebuit sa ma misc foarte repede. Dar a meritat.
Si inca una care imi place .

[/img]image
Poza zilei as spune - calitatea lasa putin de dorit - dar ipostaza merita - crevetele atinge bula de o2 si da senzatia ca merge pe ea .

[/img]image
Din pacate betta a murit ieri. Subit. Nu stiu de ce pentru ca minca si se comporta normal. O sa mi iau ventilatoare daca mai vine caldura. De regula vara aici e cam ca si la Predeal. Vine intr-o joi si aia e. . Daca o sa mai urce la 30 grade afara o sa mi iau modelul ala de ventilator.
Faine rau locatiile. Ar merita sa deschizi un jurnal de calatorie( de vacanta) si sa grupezi toate locurile astea faine acolo .
Superb bazinul.
Multumesc frumos si tie Silviu si tie Unqben. Poza asta ultima imi place cel mai mult din tot ce am facut pina acum pe partea de macro .
O sa ai o experienta placuta cred eu daca te apuci de un plantat. Sint faine cichlidele fara discutie , dar un plantat cred ca iti da satisfactii maxime .
Nu ai ce face ... asta e vara . Si eu am avut citeva saptamini cu 28-29 grade in apa si christmas moss e foarte afectat.
Acum s-a racit tare - ploua mocaneste si sint in jur de 20 grade afara-implicit s-a racit si in casa - sper sa-si revina moss-ul.
Inca una care mi-a placut foarte tare - una din preferate.

[/img]image
Una mai de aproape....

[/img]image
Inca doua pozuci .......
[/img]image

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: