[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Si ultimele poze cu creveti si cred si cu setupul actual.
[/img]image
Ok, mersi.
Ce vroiam eu sa spun este ca vreau sa tin temperatura undeva la 22-23 grade ( exceptia vara ) . Neonii rosii din ce am vazut sint foarte sensibili la temperatura asta. Eram curios daca si care ii ai tu sint la fel de pretentiosi . Plus dunga albastra aici in poze pare mai pala decit la cei rosii si eram curios cum este in realitate.
Am si eu niste intrebari legate de neoni . Cum sint fata de cardinal tetra ? Sint la fel de pretentiosi in ceea ce priveste temperatura ?
Dunga albastra e mai pala sau are aceiasi stralucire ca si la neonii normali ?
Mersi.
PS Si plantele mele au suferit de caldura .
Raspuns gresit . Fertilizarea in primele saptamini combate dezcoltarea algelor. Asa ca fara stres poti lini?tit fertiliza. Eu la bazinete mele încep fertilizarea din a treia zi. Dupa trei saptamini deja fertilizez cu doza normala. Bafta cu proiectul!.
Si eu zic ca e un bazin care merita promovat mult mai mult. Fie inviti colegii mai des fie pui mina si faci poze.
Frumos tare bazinul . Frumosi si locatarii .
Si inca una( eu zic dintre cele mai bune de pina acum ) sa te convingi Silviu ca merita DSLR.
[/img]image
Nu sint un expern in aparatura digitala , dar ce pot spune din experienta mea de pina acum este ca aparatul este un aparat decent. Diferenta o face lentila . Obligatoriu iti recomenad o lentila de macro . Fara o lentila de calitate pozatul in sine isi va pierde farmecul .
Eu am un F 60 fixa de la canon . E o lentila ieftina in comparatie cu ce stie sa faca .
Deci musai cu aparatul trebuie sa alegi si lentila de macro .
Gindeste-te ca , crevetii astia au in jur de 1,5-2cm. Poza nu am marit-o , doar e cropuita . Cu lentila de kit nu ai putea sa ai rezultate asa " placute ochiului " .
.............

[/img]image
Si inca doua poze care mi-au placut foarte foarte tare ca mood....

[/img]image
Si m-am resemnat cu inca citeva cu creveti .... iar aici unul care se odihneste la umbra ...

[/img]image
Nu am pus poza si cu pestii ... asa ca le-a venit si lor rindul . Cum sint in permanenta miscare , doar vreo 2 sint clare . Una din ele mi-a placut.

[/img]image
Trebuie sa scrie " gel " pe el si e ok. Sint si de la firme gen Dupla geluri pentru lipit moss sau rocile in bazin.
.....
[/img]image
......
[/img]image
Ar mai fi citiva tipi care nu au intrat in cadru ... ar fi pacat si de ei . Ce ma dispera , la close upurile care-mi plac cel mai tare exista mereu o frunzulita interpusa intre crevete si aparat.

[/img]image
..............
[/img]image
Aici imi pare rau ca este putin mascat de plante crevetele dar na atita s-a putut....
[/img]image
Multumesc inca o data Silviu. Poate mai incolo sa fac si un album. Primul il face Alex .
Musai sa-ti iei dslr . Ai sa prinzi gustul fotografiei .
Mai pun citeva poze si va las in pace . Poate nu sint la nivelul celorlalte , nu-mi dau seama acum , dar imi sint dragi si astea.

[/img]image

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: