| Message |
|
|
|
Probabil in partea ascunsa privirii e un suport cu ventuza...Frumos si interesant!
|
 |
|
|
Asteptam sa se mai coaca 
|
 |
|
|
Sfat: trecera la "next level" se realizeaza prin montarea unui buchet de Rotala Macrandra intr-o zona centrala evident,cu toti credem ca va arata superok! 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
 Incearca totusi CO2,nu vei mai renunta,plantele iti vor fi profund recunoscatoare si inca ceva :poti creste un frumos buchet de RotalaM.,astfel vei sta in dreapta zeilor hranindu-te cu nectar si ambrozie  ,Dupa cum vezi prea multa lume ti-a mentioat Rotala asa ca "crede si nu cerceta!" 
|
 |
|
|
|
Osram si Philips sunt doi colosi ce concureaza pe piata intre ei,aproximativ ori ce produs de la unul il vei gasi intr-o varianta asemanatoare si la celalalt,sigur sunt si pareri cum ca Osram ar fi mi bun...Dupa parerea mea poti pune Osram 865 in combinatie cu warm white,830 daca vrei tot mai ieftine si nu ai nimic inpotriva luminii un pic galbuie
Planteaza bine acvariul de la inceput cu plante nepretentioase si cu crestere rapida ,te va ajuta sa treci peste etapa "alge" sau macar va ameliora,ulteior functie de stabilizarea acvariului le scoti si le inlocuiesti cu celepe care ti le doresti
|
 |
|
|
|
Conductor de cupru masiv cu sectiunea de 0.5mm nu gasesti decat in cabluri de telecomunicatii,daca sti pe cineva in domeniu...In schimb au izolatia foarte slaba,sfatul lui adriancalutescu e ok,gasesti cablu in comert MYYM 3*0,75mm il desfaci si cositoresti terminalele,astfel intra bine in droselul electronic,si izolatia conductorulu e buna,eu asa am facut si e ok
|
 |
|
|
Deci te combini cu Adu? 
|
 |
|
|
|
In principiu ar trebui sa mearga.Dar mai bine fa rost de moss mai multsi lasa-le sa eclozeze in acvariu parintilor,abia dupa sa-i muti,cred ca sansele ar fi mult inbunatatite
|
 |
|
|
|
Eustralisului ii lipseste ceva din nutrienti,mai creste un pic aditia de fier
|
 |
|
|
Sorry,nu stiu unde sa te trimit in Buc ,dar daca vi in Cta...rezolvam!  Incearca si la magazine on-line pana vei primi sfaturile concitadinilor tai 
|
 |
|
|
De ce n-ar starni interes?Da frumos ar fi sa treci mai intai pe la sectiunea" despre noi
si sa te prezinti acolo,poti trece si in 'My Profile"locatia ta.
Arata bine acvariul tau 
|
 |
|
|
|
Se aude rotorul cum merge?Sa nu fie blocat de ceva,ia-o de la capat si deschide canistra curata bine rotorul si asigurate ca e introdus bine.Daca rotorul se invarte nu are cum sa nu vehiculeze apa.
Ar fi mai bine sa deschizi un topic nou ,pt ca aici poluam un topic mai vechi
|
 |
|
|
E intrecere mare la Constanta in ferme de Microrasbora.Adule sunt la coada sper ca nu m-ai sters de pe lista 
|
 |
|
|
|
Bravo ,sa-ti traiasca si sa devi si strabunic.Grija in schimb ca la a doua eclozare parinti vor avea tendinta sa omoare prima generatie
|
 |
|
|
|
N-as mai sta pe ganduri si din start as taia canistra Tetra de pe lista, da e oky JBL si mai silentioase ca tetra
|
 |
|
|
 Ai nimerit bine.Poze primim si noi?
Deschide un topic nou la sectiunea"Coltul incepatorului",descrie acvariul tau si ce pretentii ai de la el si colegii iti vor sarii in ajutor 
|
 |
|
|
|
Da sunt balasturi electronice pt un singur tub t5 39W,la Osram costa aproape 50 lei,mai exista si balasturi pt 2 tubri t5 dimmable,adica variaza intensitatea luminii de la min. la max.mai scumpe ce-i drept,145 lei...La T8-uri poti folosi si balasturi ieftine,si da se poate aprinde T8 de 30W cu aprindere de36W fara probleme
|
 |
|
|
|
Incearca sa dai o linie ,grupeaza plantele,cele lungi in back ground,apoi middle...Buturuga aia orizontala parca nu arata prea ok acolo si imi pare un pic prea mare.Echinodorusul ala din fata stanga o fi el mic acum dar creste mare .Si fa ceva cu outocolantul ala cel mai bine schimbal cu unul monocolor
|
 |
|
|