Message |
|
mai baieti, eu va spun cum trebuie sa faceti, voi faceti cum credeti de cuviinta. trebuie sa intelegeti insa ca, colonia de bacterii cu sau fara bactozym se formeaza IN filtru nu in apa, asa ca daca o puneti in apa colonia se va forma mai greu in buretele filtrului.
|
 |
|
Si daca tot am stat de vorba, treci pe la sectiunea "despre noi" si prezinta-te, sa stim si noi cu cine vorbim. Fara grija, sunt pe aici o multime de oameni de treaba care te vor ajuta, daca intrebi de Bactozyn inseamna ca esti incepator, mai citeste si http://www.acvariu.ro/ghid-incepatori si http://www.acvariu.ro/generalitati/-/asset_publisher/uA9v/content/15819?redirect=%2Fgeneralitati , daca stii despre ce se vorbeste acolo, treci de faza de incepator.... , succes!
|
 |
|
ok, am lamurit un lucru : cel mai bine se simt singure . bun, asta e. aveam altceva de gand, dar planurile mi s-au schimbat.
raman doua intrebari la care nu am gasit raspuns :
1. ce varsta au pestii mei?
2. dimensiunile maxime la care pot ajunge
poze:
aparat foto naspa, scuze , fondurile s-au redirectionat catre acvaristica  , cine intelege ceva din ele sa imi spuna ce varsta au.
|
 |
|
Alber, hai sa iti fac o surpriza:
in ala mic sunt mititeii de care discutam, ideea e ca in nano aveam o pereche de ramirezi pe care ii pusesem sa faca prostioare :18: si acum a trebuit sa ii scot ca sa pot baga galaxy, caci in acvariul mare unde erau initial nu aveau loc de tetra, alta problema ar fi ca in acvariul mare aia mici s-au ascuns de atacatori asa de bine incat din 9 bucati am gasit doar 7, si aia in doua zile de "dat la peste"  cu minciogul prin bazin. doi sunt lipsa la apel  .
off topic:
Si pentru cei ce vor sa vada cum e cu coolerele se vad pe acvariul mare trei bucati, asa se monteaza
|
 |
|
Sefu, niciun filtru nu are suport ptr asa ceva, pastila aia se baga in buretele filtrului, infigi pastila aia cumva acolo, daca nu are buretele nicio gaura, ii practici tu una cu varful cutitului cat sa intre pastila acolo, e ca la impanatul mielului de paste cu usturoi
|
 |
|
|
 |
|
mersi neoane, dar nu ma ajuta cu nimic combinatia de pesti pe care ai avut-o tu, eu am afurisitele alea de tetrazone de care chiar imi place , sunt tare jucause si nu as renunta la ele deocamdata, dar, poate ca ma repet, atata timp cat se inteleg bine cu rasboras, de ce nu s-ar intelege si cu microrasboras galaxy? oare pentru ca sunt prea mici ?
|
 |
|
Ii vreau pentru kilarit  melci maidanezi cum le zici tu, din aia maronii. Dar daca tu zici ca sunt impasibili la vederea lor, atunci de ce mama lu`proces verbal se mai numesc astia melci ucigasi?  Ce ucid? pe ei intre ei?  Mersi oricum de informatie. Din ce am vazut , inmultirea acestor melci se datoreaza excesului de hrana. La mine nu e cazul, am un cosulet de plastic lipit cu o ventuza de geam si mancare le dau in el, nu ramane nimic in el, nu cade nimic din el sa aiba ce manca taratoarele astea . Sa inerc cu Botia Macracanthus?
|
 |
|
alber wrote: iar schimburile cu apa de la robinet.
dar apa de la robinet declorinata, normal, nu?
|
 |
|
a vazut cineva , pe undeva, pe la cineva, vinde cineva, doneaza cineva, schimba cineva, sau poate pe la petshopuri.. VREAU SI EU!
|
 |
|
alber wrote: pentru a impiedica acumularea de saruri.
alber, am inteles eu bine, completarea cu apa de osmoza e indicata in cazul evaporarii excesive a apei pe timp de vara?
|
 |
|
ma uitam , adu, la ala din pozele tale in care ziceai ca nu se simte bine, ai mei nu au culori la aripioare... apropo de varsta
|
 |
|
Am si eu cateva intrebari vis-a-vis de acest peste, pentru cine a urmarit recent topic , am intrat si eu in posesia a 9 puisori luati direct de la maxi pets militari. 1.nu am gasit pe nicaieri compatibilitati cu ei. 2. cine imi poate spune ce varsta au , ca aia de la petshop nu stiau ( aproximativ ) 3.varsta la care sunt maturi dpdv sexual  4.dimensiunile maxime la care pot ajunge , pentru a putea calcula necesarul de apa in acvariu 5.hrana preferata ( cred ca a zis doly ceva ) Spuneti-mi unde am gresit : I-am bagat in acvariul in care am Harlequin Rasboras, si barbus tetrazonas care se inteleg de minune de fo cateva luni, si, m-am gandit ca daca tot sunt rasboras, se pot intege si cu astia mici ... Surpriza, NU! arlechinii nu aveau nicio treaba, in schimb , tetrazonele care erau intr-o zi de harjoneala, cum au dat cu ochii de micro - pui, sa fi vazut fuga `reacului pe ei dupa micro, de s-au ascuns aia de nu-i mai gasesc prin jungla de plante ... poze, cand voi gasi alimentatorul de la aparat  pe care l-a pus bine nevasta-mea pentru a stabili oarecum varsta, daca se poate fara poze, au cam 1-1,2 cm si deabia se vad mici punctulete pe ei, fara nicio alta culoare mai evidentiata, seamana oarecum cu puii de gupi la 2-3 saptamani... daca i-as amesteca cred ca nu as mai sti care sunt aia si invers .
|
 |
|
NU mai maregeti la magazinul Maxi Pets de la Militari , ca nu mai are! ( cel putin nu in week-endul acesta ) I-am luat eu pe ultimii  mersi Komisaru1! pret : 6.95 ron, ultimele 9 bucati, cam puisori, dar au ajuns cu bine dupa trei ore prin canicula din Bucuresti la mine in acvariu .
|
 |
|
are cineva cunostinta si de pret/bucata? - @tavi13? @komisaru1?
|
 |
|
discutam pe pm - pentru ca nu am specificat ca doresc discutii doar pe pm, ma vad obligat sa ii raspund lui orly aici - in principiu nu l-as vinde pe bucati, dar asa, doar power-headul - 60 ron + taxe curier .
|
 |
|
angela_naum2000 wrote:cand voi avea cu ce sa fac fotografii le pun.  . promit.
acceptam si cu un telefon, doar nu mergem la concurs cu ele  sau, mai stii
|
 |
|
 Fii binevenita.
Poate ne arati si niste poze cu ce ai realizat pana acum!
|
 |
|
Se poate inchide, vandut.
|
 |
|
Giany wrote:daca rog pe cineva sa stoarca buretele de la filtru la mine in acvariu se face ciclarea ?
Nu se face ciclarea deoarece majoritatea bacteriilor se afla in buretele de la filtru.
|
 |
|