| Message |
|
|
|
piatra de aer realizeaza schimbul de gaze dintre apa si aer in mod mecanic,iar daca ai co2 acesta s ar raspandi in aer,cat de fertilizanti,nu are cum sa i 'anuleze'...
|
 |
|
|
|
Multumesc de raspuns,cryptocoryne becketii e luat normal cu pot cu burete,pe cand broad leaf ul e in vitro,nu sunt panicat,dar ma gandesc sa schimb lampa...de pus le am pus in 4.9,au stat cam 4-5 ore de cand le am primit,dar au stat la racoare
|
 |
|
|
|
Cryptocoryne becketii a pierdut niste frunze,Cryptocoryne wendtii broad life s a topit,o planta,iar cealalta e topita in zona din spate?sa fie de la carente de lumina?Am un t5 de 8w cu program de 7-8 ore pe zi,100 ml co2 tropica pe zi,masterline micro si macro,adaos de bacterii la schimbul de apa.Care ar fi cauzele?Probabil trebuie sa schimb lampa...
|
 |
|
|
Cozmastie wrote:Azi urmeaza sa schimb apa.Sunt nedumerit,ori am innebunit,ori efectul placebo imi face feste...mi se pare ca eleocharis a crescut mai deasa 
Apropo am facut un an pe forum
|
 |
|
|
Azi urmeaza sa schimb apa.Sunt nedumerit,ori am innebunit,ori efectul placebo imi face feste...mi se pare ca eleocharis a crescut mai deasa 
|
 |
|
|
Se poate inchide,multumesc 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Salut!Termometrul si bacteriile sunt ok,cred ca te inseli,nu iti aduci bine aminte de incalzitor,poate ca cel mai scump e eheim jager.oricum,sper ca ai luat in calcul dimensiunile acvariului,caci incalzitorul trebuie sa incapa acolo.eu nu am dat de niciun captcha pe forum...
|
 |
|
|
Gabi C wrote:
Cozmastie wrote:wow!ce aparat foto ai?pozele tale sunt foarte reusite,si asta nu se abate de la regula.
Mersi fain
Aparatul nu e cine stie ce . Un canon 550D. Lentila insa este o lentila Canon macro care face totii banii .
aaa 
|
 |
|
|
|
Eu zic sa ti iei un eheim liberty,sunt ok din cate stiu.Ca plante raman la:echinodorus bleheri,anubias,microsorum,java fern,ceva cryptocoryne.Poti lua o bucata de dragon stone,nu sunt fan buturugi.O idee ar fi sa iei 2 dragon sotne,pe unul sa l tii intact si pe celalalt sa l spargi ca sa obtii pietre mai mici
|
 |
|
|
|
Luna viitoare vreau sa iau pestii,crevetii,melcii,inca un pot de moss si ma gandesc sa umplu partile din dreapta spate,respectiv stanga spate cu rotala indica,mai ales ca mi ar masca incalzitorul,intr o anumita msaura.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
 ))nu folosi planta artificiala,te rog din suflet.
|
 |
|
|
|
wow!ce aparat foto ai?pozele tale sunt foarte reusite,si asta nu se abate de la regula.
|
 |
|
|
|
nu merita,adica daca e la oferta da,daca nu ia de pe nevertebrate un eheim de 12l,piratul,planta artificiala nu le folosesti oricum
|
 |
|
|
ieee  ))
|
 |
|
|
cu algele e discutabil,mie nu mi au aparut o perioada extrem de lunga,7luni cred,bine inteles,depinde,fiecare acvariu e diferit 
|
 |
|
|
|
ca plante,comanda de pe nevertebrate,nu te chinui cu d astea de la petshop.
|
 |
|
|
|
DECI:e ok si buretele ala(intr o ft mica masura),Dar fa un upgrade:ia un acvariu de sticla,max 20L,unul de 10 ar fi chiar ok,u filtru hob/intern,recomand hob,ceva lumina,sa nu depaseasca 7w,incalzitor(nu e obligatoriu),termometru.
|
 |
|
|
|
nu.se va topi dupa ceva vreme,poti sa comanzi plante de pe nevertebrate.ro,eventual pune ti locatia la profil.planta aceea e un moss dar nu e de tip easy,nu stiu daca va supravietui.
|
 |
|
|