[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cozmastie
Forum Index » Profile for Cozmastie » Messages posted by Cozmastie
piatra de aer realizeaza schimbul de gaze dintre apa si aer in mod mecanic,iar daca ai co2 acesta s ar raspandi in aer,cat de fertilizanti,nu are cum sa i 'anuleze'...
Multumesc de raspuns,cryptocoryne becketii e luat normal cu pot cu burete,pe cand broad leaf ul e in vitro,nu sunt panicat,dar ma gandesc sa schimb lampa...de pus le am pus in 4.9,au stat cam 4-5 ore de cand le am primit,dar au stat la racoare
Cryptocoryne becketii a pierdut niste frunze,Cryptocoryne wendtii broad life s a topit,o planta,iar cealalta e topita in zona din spate?sa fie de la carente de lumina?Am un t5 de 8w cu program de 7-8 ore pe zi,100 ml co2 tropica pe zi,masterline micro si macro,adaos de bacterii la schimbul de apa.Care ar fi cauzele?Probabil trebuie sa schimb lampa...
Cozmastie wrote:Azi urmeaza sa schimb apa.Sunt nedumerit,ori am innebunit,ori efectul placebo imi face feste...mi se pare ca eleocharis a crescut mai deasa

Apropo am facut un an pe forum
Azi urmeaza sa schimb apa.Sunt nedumerit,ori am innebunit,ori efectul placebo imi face feste...mi se pare ca eleocharis a crescut mai deasa
Se poate inchide,multumesc
Salut!Termometrul si bacteriile sunt ok,cred ca te inseli,nu iti aduci bine aminte de incalzitor,poate ca cel mai scump e eheim jager.oricum,sper ca ai luat in calcul dimensiunile acvariului,caci incalzitorul trebuie sa incapa acolo.eu nu am dat de niciun captcha pe forum...
Gabi C wrote:
Cozmastie wrote:wow!ce aparat foto ai?pozele tale sunt foarte reusite,si asta nu se abate de la regula.

Mersi fain
Aparatul nu e cine stie ce . Un canon 550D. Lentila insa este o lentila Canon macro care face totii banii .

aaa
Eu zic sa ti iei un eheim liberty,sunt ok din cate stiu.Ca plante raman la:echinodorus bleheri,anubias,microsorum,java fern,ceva cryptocoryne.Poti lua o bucata de dragon stone,nu sunt fan buturugi.O idee ar fi sa iei 2 dragon sotne,pe unul sa l tii intact si pe celalalt sa l spargi ca sa obtii pietre mai mici
Luna viitoare vreau sa iau pestii,crevetii,melcii,inca un pot de moss si ma gandesc sa umplu partile din dreapta spate,respectiv stanga spate cu rotala indica,mai ales ca mi ar masca incalzitorul,intr o anumita msaura.
Niste poze din seara aceasta:

image

image

image
))nu folosi planta artificiala,te rog din suflet.
wow!ce aparat foto ai?pozele tale sunt foarte reusite,si asta nu se abate de la regula.
nu merita,adica daca e la oferta da,daca nu ia de pe nevertebrate un eheim de 12l,piratul,planta artificiala nu le folosesti oricum
ieee))
cu algele e discutabil,mie nu mi au aparut o perioada extrem de lunga,7luni cred,bine inteles,depinde,fiecare acvariu e diferit
ca plante,comanda de pe nevertebrate,nu te chinui cu d astea de la petshop.
DECI:e ok si buretele ala(intr o ft mica masura),Dar fa un upgrade:ia un acvariu de sticla,max 20L,unul de 10 ar fi chiar ok,u filtru hob/intern,recomand hob,ceva lumina,sa nu depaseasca 7w,incalzitor(nu e obligatoriu),termometru.
nu.se va topi dupa ceva vreme,poti sa comanzi plante de pe nevertebrate.ro,eventual pune ti locatia la profil.planta aceea e un moss dar nu e de tip easy,nu stiu daca va supravietui.

Forum Index » Profile for Cozmastie » Messages posted by Cozmastie
Go to: