[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C

Nu sunt astfel de probleme cu Spiral Horn. Eu am numai din astia si nu le vad depunerile niciunde. Sau poate or fi ai mei sterpi ...

Silviu daca sint neritine Batman are dreptate. Celelalte neritine care le am mi-au umplut geamurile de oua.
dan.pavelescu wrote:

Desi e crud bazinul, poza de ansamblu e absolut incantatoare. Ti-as recunoaste "mana" dintr-o mie de bazine la prima vedere

Multumesc Batman de cuvintele frumoase !
Treaba serioasa acolo. Bafta cu proiectul !
Sint mititei , nu au mai mult de 1 cm.

[/img]image
Si niste melci am luat azi ( nu stiu exact cum le zice ca scria in germana ).

[/img]image
Si mie mi se par uritei amano , i-a luat pentru "arbeit".
Acvariul se prezinta bine, desi nu e foarte vizibil plantele incep sa o ia frumos din loc . Am schimbat putin in dreapta din pietrele mici - am pus unele care mi au placut mai mult.

[/img]image
Imi place ideea. Cred ca as pune si o zona mica cu nisip mai fin . Va da un contrast fain cu pietrisul .
Multumesc frumos
koala wrote:Eu as merge pe varianta cu clor... e mai sigur ca nu-l spargi asa!
Clatit bine in cateva ape si e ca nou!

Si eu aplic tot metoda asta. La fel cum zici mi se pare mai sigura.
Maestre te bagi la creatie ... Arata foarte bine radacina . E buna ideea.
Difuzorul se curata periodic . Curatarea se poate face prin doua metode: scufundarea acestuia in clor sau fierbere. Daca se foloseste clor, acesta trebuie foarte bine clatit sub jet de apa. Daca se opteaza pentru fierbere, va trebui acordata o atentie deosebita variatiilor de temperatura. Atat incalzirea cat si racirea trebuie sa se faca lent. La inceput si la sfarsit este bine ca apa sa aiba temperatura camerei.
Am bagat si primii " uriti " in bazin , avind in vedere ca filtrul e ciclat precum si o parte din sol a ramas cel dinainte .

[/img]image
dan.pavelescu wrote:20 de barbus tetrazona?

Maestre ca pesti sint super faini. Da cred ca s cam prea vioi si ma tem ca maninca garnelen .
Foarte faine detaliile !
MihaiF wrote:Gabriel te asteptam cu minunatele poze cu care suntem deja obisnuiti.

Multam tare Mihai

Cu pestii inca sint in dubiu. Ar fi 3 variante la care ma gindesc : paracheidon simulans , iriatherina werneri ( nu am tinut niciodata si parca m ar tenta cel mai tare ) si rasbora mosquito .
Foarte fain !
Te-a prins si pe tine rau tare microbu asta.
Faini pestiucii. Maestre io atita o sa te bat la cap pina iti faci un biotop .
dan.pavelescu wrote:Topicul asta e trist fara un pic de caterinca

Gabi, ca ai lucrat la Rogue One, uite filmul explicat pe scurt.

E de acolo povestirea .

Silviu difuzorul de CO2 e dupla. Modelul asta :

https://www.coral-garden.de/aquascaping-zubehoer-shop/Dupla-Scaper-s-Tools-CO2-Diffusor-Set-L.html?gmc=1&gclid=EAIaIQobChMI18rkk6mN1gIVCLXtCh0OZwA0EAQYBCABEgJgpfD_BwE

Eu l -m taiat sus unde are bucla aia pentru ca nu am bazin open top si vroiam sa stea exact pe colt .
Cred ca pe viitor imi fac si un bazin fara capac.
Frumoasa tare scena din film care ai ales-o Silviu !
Iti urmaresc topicul chiar daca nu prea scriu in el.

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: