| Message |
|
|
|
Cristal Brad ai incercat, din cate stiam au preturi mai accesibile?
Daca tot ai intrebat ar fi util pentru multi sa pui un tabel comparativ: firma, geam de 10; 12; 15mm si cat costa cantuirea
|
 |
|
|
|
Daca teava este complet scufundata ca in desen se recomanda poz. 1 sau 2 in functie de valuri.
|
 |
|
|
|
Si mai exista si o firma care le produce: Diasfin. Este in spate la Obor chiar langa depozitul Rocast. La astia poti sa comanzi orice diametru vrei tu...
Pentru 1-2 gauri ar trebui sa te orientezi dupa cea mai ieftina si mai la indemana sa o cumperi
|
 |
|
|
Bine ai venit!
Shubi - hai ca acum nu mai ai de ce te plange... Creste comunitatea din Timisoara.
Asteptam poze cu acvariile si ... cu intalnirile Timisorenilor 
|
 |
|
|
Teo, hranitoarele au ajuns cu bine. Multumesc
|
 |
|
|
Cam 0.2ppm Fe la doua zile si dupa o saptamana reglezi tirul: masori cat a ramas dupa o saptamana (ai adaugat 3 aditii de cate 0.2=0.6ppm) diferenta este cat au mancat plantele. Vezi cat ramane prin schimbul de apa (masori sau faci regula de 3 complicata  ) si afli cat ar trebui sa dai in saptamana ce vine... Cam asa ar trebui la toti nutrientii.
|
 |
|
|
daca nu acum atunci cand?
Am spus micronutrienti cu fier (ca prea multa lume spune doar "micro"  ) si ma refer intr-adevar la solutii cu fier si alti mronutrienti gen Ferropol, Easy Life ProFito, etc. iar "micronutrienti picaturi zilnice" (gen JBL Ferropol 24) = JBL Ferropol 24, Dupla Plant 24 etc
|
 |
|
|
Sebastian Costin wrote:Exact, am revenit. ...am zis ca-i obligatoriu sa incerc din nou....
Bravos!  La plantate nu se renunta 
|
 |
|
|
Shubi wrote:Slab domnule, slab, eu i-am dat drumul la a mea
Imediat ce voi avea pozar, revin cu detalii
Nu te cred. De asta ai vandut aparatul, ca sa nu ne arati poze
Bravos 
|
 |
|
|
Am mai bibilit doar putin fiind convocat de marele stat major la activitati extra...
Am dat gauri si am fixat 2 prize RJ45 pentru semnal PWM, am dat gauri si am prins siguranta si priza de curent, am lipit niste piulite pe placa de ventilatoare, am facut sistemul de prindere al lateralelor... Am pus cablul definitiv de alimentare si legaturile interne de alimentare (fiind necesare mai multe schimbari de traseu). Ca o urmatoare urgenta va fi sa fac legaturile interne de la placile de LDD-uri si droselele neoanelor cu prizele RJ45 si sa cumpar doua prize de retea ca sa am cu ce testa circuitele (cleste de sertizat tin minte ca aveam prin dulapul cu scule  )
Inaintea sarbatorilor am strans taraba din bucatarie si mi-am stabilit cartierul general la subsol. De aici o gramada de taraganari pentru ca si acolo trebuie sa amenjez biroul de luru, sculele, cutiile cu diverse... Acum alerg de sus jos, dupa o scula sau un surub
A... si am mai echipat doua placi cu LDD-uri care maine isi vor gasi un nou stapan 
|
 |
|
|
Ei asa DA! Un om hotarat.
Ce lumina ai?
Pe cand un 450-500 litri sau un marin micut 
|
 |
|
|
am dat doar ca sa fie informatia cat mai completa si in functie de stoc, graba, proiect, pret, calitate sa stie lumea de unde sa cumpere 
|
 |
|
|
Pentru 81 l este putin 2*14W si plantele vor suferi. Mareste sa ajungi la ceva peste 0.5W/l
|
 |
|
|
Bine ai venit. Promite sa devina un plantat frumos. Vad ca te-ai si dotat cu gama Easy Life si JBL Ferropol. Detalizaca un pic echipamentel - nu inteleg daca ai o cansitra sau doua (vad doua aspiratii si doar un singur retur  )
|
 |
|
|
|
Eu lucrez cu Dan de la Pepika.ro - imi aduce ce am nevoie si de obinei cele uzuale sunt pe stoc.
Intr-adevar tank conectorii lungi sunt mai greu de gasit...
|
 |
|
|
Hai sa te ajut si eu  Vreau Hranitor automat EHEIM TWIN 3582.
|
 |
|
|
Se poate 
|
 |
|
|
doar ne testezi vigilenta 
|
 |
|
|
Pai tocmai ai inceput bine si ai luat ce trebuie, cel putin pana acum... Mai ai de luat EL Fosfo iar can ti se termina JBL Ferropol poti sa iei EL ProFito si mergi pe o singura linie de fertilizanti. Asta cu "am citit peste tot" depinde de ce citesti si unde citesti
|
 |
|
|
Deci vrei sa renunti la nutrienti de firma pentru amestecuri facute-n spatele casei  Ai citit si de dezechilibrele pe care pot sa le produca chestiile alea?
Si ce intelegi tu prin "sunt mult mai concentrate si mai bune decat Ferropol"? 
|
 |
|
|