Merci.
Rabdare am eu, nu au severumii care stau in 80 l si fac niste sarituri de îmi sta inima in loc.
Tutunul l am lasat de doua zile, pentru a nu stiu cata oara....si am o stare de nervi ....dar o sa depasesc momentul.
Astazi îmi ocup timpul cu bibilitul la silicon.
Asa e Elis, cu doi copii mici trebuie sa ai nervi de otel.
Eu nu am facut dar e plin netul de tutoriale si se zice ca trebuie dat cu trei straturi de ciment si la ultimul pui oxidul. Da o cautare pe Google.
Spor.
PS: sa uzi decoroul cat sta la uscat ca sa nu crape cimentul
In ciment se pune oxid de fier, se gaseste la Dedeman si la magazinele similare.
Poti "rotunji" muchiile pietrelor cu ajutorul unei flacari - bricheta, arzator, etc.
Mi se par prea grele placile de marmura dar mai asteapta pareri aici.
In rest eu zic ca promite decorul tau, se contureaza frumos, sa ne tii la curent cu evolutia lui.
Spor.
Multumesc baieti.
Am sunat si eu la depozitul lor si au sunat si cei de la Dedeman la reprezentanta Den Braven si nu au.
Am sa folosesc DC dar am o mica retinere deoarece cel care îl va folosi la lipit nu a mai lucrat cu el. Dar nu cred pana la urma ca vor fi probleme.
Sper.
„Daca voi nu ma vreti, eu va vreu…” – cuvintele apartin lui Alexandru Lapusneanu, adresandu-se boierilor.....asa ca ma voi adresa si eu "boierilor" de aici
Proiectul evolueaza incet si sigur, sper.
Maine trebuie sa-mi ajunga sticla acasa, daca cei de la Moldoglass sa se tina de cuvant cu data de livrare, am mai avut intarzieri de la ei.
Stie cineva de unde pot cumpara Silicon Den Braven ptr acvarii pe negru, am gasit numai transparent?
Multumesc.
Filtru extern SUNSUN HW303A de 1400 l/h, in garantie pana in Martie 2017. Contine toate furtunele si accesoriile originale.
In perfecta stare de functionare. - 230 Lei
Filtru extern SUNSUN HW303A de 1400 l/h, in garantie pana in Martie 2017. Contine toate furtunele si accesoriile originale.
In perfecta stare de functionare. - 250 Lei
Banii in avans - transport gratuit prin curier.
PS: Nu mai pun poze cu toate accesoriile si sertarele insirate pe jos, le are pe toate.
Chiar daca, Koala nu mi se adreseaza direct, nu inteleg de ce , ca nu stiu sa l fi deranjat cu nimic, eu mi am spus parerea personala.
Koala are un bazin fara cordon de silicon , dar lipit de un profesionist.
Sunt bazine fara cordon de silicon lipite in fabrica, de masini, dupa calcule si proiectare milimetrica.
In acest caz particular vorbim de colegul Andrei, care vrea sa isi lipeasca singur primul bazin din viata lui, asa ca nu suporta termen de comparatie cu spusele de mai sus. Nu vorbim in general daca se poate sau nu fara cordon de silicon.
Andrei iti doresc succes cu bazinul, lipeste-l exact cum iti place tie din toate punctele de vedere.
Mai nou, in ultimul timp am auzit ca si acvariile de firma se dezlipesc dupa o scurta perioada de timp. Aici nu vorbim de cele facute in Germania ci de restul lumii Un acvariu facut este mai safe decat unul de firma, doar daca este lucrat corect.
Stiu cat costa parchetul de asta ti am ovestit ce am patit eu.