| Message |
|
|
Salut
Bine ai venit pe acest forum de pe colinele Iasiului
|
 |
|
|
Buna Silviu
Doamne , ce pesti superbi detii, sa-ti traiasca  .
O intrebare la matale  , mai demult intr-un clip de al tau, am vazut aulonocara baenschi (un mascul super frumos), detin si eu unul... in mod normal care este raportul mascul=femela?
multumesc
|
 |
|
|
Salut Cristian,
In sfarsit a dat Domnul  si ai prezentat partea a 2 a (vorba maestrului Koala) al expozitiei la care ai participat. Super fain, descrierea, pozele dar mai ales acvariul Nicolo, Denis si matale  .
Ma bucur teribil de mult, ca nenea Pomi a rusit sa-ti trimita nepotii in Italia, bravo oameni buni
Iar ma ia nabadaile cand arunc privirea spre acvariul tau, super fain,
|
 |
|
|
vom lansa zilele viitoare la rubrica Carciuma, invitatia pe forum
|
 |
|
|
|
iti urez ,, Bine ai venit,, frumos setup
|
 |
|
|
si uite cum nu ma lasi tu pe mine sa ma bag in patutul cald linga prietena, inca citesc pagina 9,,deci ,,sunt cu ochii pe tine, nu ai scapare,,.
Imi place super mult evolutia  .
Offtopic
Crezi ca ai putea rezolva o intrunire al acvaristilor din Iasi in perioada ai cat voi fi in tara?, normal te sustin, dezbatem probleme etc la un vin fiert
|
 |
|
|
|
Imi aduc aminte cu placere, cand ai facut primul pas pe forum, prezentarea acvariuui, cunostintele de pe vremea acea si uite , in ziua de azi ce baiat mare ai crescut.
Ai un bagaj mare de cunostinte in ale acvaristicii,,, Felicitari Stefan, jos palaria
|
 |
|
|
Stefan,
nu ai fost atent, voi merge in a 2 a sapt al lunii ianuarie, asa ca poti linistit savura peisajul de iarna si sa te distrezi in vacanta
|
 |
|
|
saptamina viitoare voi face curatenia generala la filtru si incerc sa merg pe mina ta @Koala  , sa o vad si pe asta.
@Stafanp, cred ca cineva de pe acilea va fi fericit sa primeasca setul nou de bureti perlon care vine deasupra  .
Offtopic
apropos, treb sa vorbim zilele astea, cum ne vedem in Iasi, mai mult ca sigur a-2-a saptamina din ianuarie voi pleca din Stuttgart spre casa
|
 |
|
|
|
sa inteleg ca, nici macar acel burete de culorea albastra din sertarul de jos nu era in filtru?
Si cum procedai cu filtrarea mecanica in trecut si chiar in prezent?
|
 |
|
|
Salut Koala om batrin si obosit  ,
da, ma refeream la schimul de apa saptamina, scuze, nu am fost mai explicit anterior.
Voi lasa sa functioneze filtrul in timpul proceduri de schimb apa .
Cred ca voi merge cu vata-perlon intre sertare.
Saru mina koala pentru sfaturi
|
 |
|
|
salut,
revin cu o problema, nu va speriati, nu s-a intimplat nimic grav  .
As dori sa stiu cum procedati cu filtrele externe in momentul schimbului de apa, deconectati cablul de alimentare din priza? ( cei care detin Eheim,cum faceti?).
La filtrele Eheim, intre sertarele cu materialele filtrante aveti perlon ori altceva? ( e normal sa fie buretele albastru in sertarul I de jos)  .
Multumesc
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
@ pomi, imi pare rau de cele intimplate dar ma bucur in acelasi timp ca,, nu te lasi batut,,  , felicitari!
nu stiu cum reusesti mereu sa faci filme de calitate si muzica din fundal, ofera o liniste si simti ca esti cumva in natura.
|
 |
|
|
Salut,
@pomi, iti dau dreptate, am cintarit si re...., nu voi cumpara gravel filterul fiindca cu siguranta va ajunge o piesa uitata pe un raft undeava in dulap. Cum mentiona si stefan si tu idem, voi achizitiona un prefiltru.
Saptamina asta am luat un incalzitor si schimbat brandul cu Eheim 200W ( fiindca in ultimele 6 luni , 2 buc Tetra 200 W s-au stricat). Vineri Mos Nicolae a venit mai repede cu neon JBL Solar Natur Ultra, sunt super mega multumit, iar au mai primit noi memmbrii in familie, 2 femele caraleus si 3 elongatus mpanga.Sper ca pina de craciun sa se formeze fam si apoi sa trec la selectie care vor fi donati si care vor ramine la noi,
Cam astea s-au intimplat recent  , acuma sa trec si pe la topicurile voastre si sa ma delectez,
|
 |
|
|
Salutari,
imi cer scuze la toata lumea, sunt constient ca a trecut ceva vreme de cand nu am mai calcat pe forum  . Am citit ultimele topicuri si sunt interseante:
@ cristi, imi place acvariul si mai ales ca ai pesti sanatosi care vineaza creveti prin substrat  .
@pomi, cred ca ar trebui sa continui conscursul ,un biotop care reusesti sa tin locul I in clasamnetul mondial,
@huskey, interesanta alegere si trecerea la tanganykani, bravo
si imi cer scuze celorlalti daca nu i-am mentionat topicurile.
La mine lucrurile evouleaza bine, pesti sanatosi, depun dar inca nu am devint bunic  , (Cristian filtrul intern care mi-ai recomandat isi face treaba  ).
CE doresc sa va intreb si sa expuneti din experienta voastra: in acest week voi merge la ceea mai mare expozitie cu show dedicat acvaristilor, care va avea loc in Stuttgart.
As vrea sa achizitionez: Eheim prefilter care vine atasat la sorbul canistrei
Eheim Automatic gravel cleaner.
Merita?????
multumesc si o seara frumoasa in continuare
|
 |
|
|
Buna Cristian,
inca putin si prietena ma va imbraca cu camasa de forta, tot prezint evolutia acvariului tau si mai ales ultimul update  ,
FELICITARI
|
 |
|
|
Salut HumanFace,
nu ne mai tii la curent cu evolutia acvariului? 
|
 |
|
|
Felicitari taticule 
|
 |
|
|
eu it recomand sa vinzi, donez pestii si pastrezi parintii cu alevini, cand vor iesii din sacul de vitelin ce tristete vei simti cand se vor arunca ceilalti asupra lor ca niste hiene
Nici nu ma gandeam ca vei face comert 
|
 |
|
|