Message |
|
Se pot ridica din Militari, Bd Uverturii ..... poate de la metrou gorjului daca nu e asa frig .... dar as prefera omul cu masina ... sa nu inghete "animalili".
|
 |
|
Multumesc pentru gardneri, daca mai vrea cineva lineatusi donatie .... sa ceara  (sunt majoritatea masculi .... chiar toti)
|
 |
|
Fireste, imi doresc un trio daca ai, 1 M / 2 F daca ai.
|
 |
|
Scuze pentru raspunsul intarziat, am fost in concediu, ma uit si iti dau ce iti doresti daca mai esti interesat.
|
 |
|
- NO2 = 0
- NO3 = 0 - deci acvariu nou . .. se duc singure in timp ... rabdare.
|
 |
|
In primul rand e bine sa te feresti de pesti din balti si alte ..... lighioane, eu ma feresc si de tubi de cand am patit-o.
In alta ordine de idei .... ai putea ramane fara pesti, daca cei pe care ii aduci o sa aibe pofte la pitici colorati; sincer, de ce ai pune pesti de balta ? Ii si chinui ....
|
 |
|
Spartura de marmura, os de sepie, carbonat de calciu si ar fi bine si nitel bicarbonat de calciu ca buffer de ph.
|
 |
|
Fuck it .... e HUGE .... parerea mea.
|
 |
|
Puiutii mei de killie cresc vazand cu ochii (mai folosesti si lupa ....), ideea este ca trebuie sa va pregatiti un "borcan" si pentru ei ... ii voi dona si n-am rabdare sa astept, sper ca e clar
Deci cine are idei de adoptie sa depuna dosarul sa il analizam.
Voi deschide un post la donatii daca rezervarile nu vor acoperi oferta.
Ma intereseaza daca aveti icre sau pitici de altfel de killie.
|
 |
|
Daca nu e cu suparare imi dau si eu cu parerea.
Plante ar fi indicate - sa alimenteze cu oxigen si sa arate frumos (eventual sa acopere un pic si filtrul - care sa fie pus mai in spate)
Pentru verificari periodice ar fi utile niste teste de apa, fie si ele ieftine de la jbl 5in1 sau sera, mai ales acum cand e pericolul sa se decicleze .... doar a scos substratul din cate inteleg.
In rest, gustul omului nu se discuta, fiecare cum poate si ii place.
Apa limpede si pestisori sanatosi iti urez tie si celorlalti colegi acvaristi.
|
 |
|
Sunt frumosi, m-am "procopsit" si eu cu unul frumusel.
http://i33.tinypic.com/2a8me89.jpg
Acum .... cred ca vrea si el prieteni .... switch to searching mode ..... ... done
Deci as dori sa stiu de pe unde as putea "face rost"  de cativa companioni de "suferinta"
Multumesc.
|
 |
|
Iti donez daca mai ai nevoie
|
 |
|
Cumpar killie, eventual 2 trio-uri .
|
 |
|
Piticoti 1 cm, se pot "achizitiona" din militari, gorjului.
|
 |
|
pompa exterioara - de aer banuiesc
acvariul este prevazut cu filtru - ce filtru ?
neon incorporat - ? W
ce dimensiuni are acvariul ?
|
 |
|
Donez Pui play si molly negri URGENT. :o
messid: tudosieeugen
|
 |
|
Este mascul (nu stiu daca si feroce ...).
E nevoie de un acvariu mai maricel sa poata sa tropaie in voie.
|
 |
|