[Logo Acvariu.ro]
Reef Aquarium - 100% acvaristica

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
De unde cumpar Killie ?  XML
Forum Index » Killie
Author Message
PAPILLON
Junior member

SALUTARE !

Exista in tara noastra crescatori sau distribuitori de Killie ?
De unde pot sa cumpar ?
Daca mai sunt interesati poate facem o comanda colectiva de la un crescator necunoscut din Asia !

ps:nu imi doresc raspunsuri de genul(am vazut acum 3 luni in cora,era seara si intuneric)
[Yahoo!]
PAPILLON
Junior member

Salutare iubitorilor de Killie !

Pentru ca am tot cautat in ulltima vreme acesti pesti va anunt ca am gasit un mare crescator de Killie fish in Bulgaria.As dori sa stiu daca sunt si alti doritori de la noi din tara.Nu e vorba de o comanda ferma ci pur si simplu de a mi face o idee daca voi face drumul pentru doi pesti sau pentru 100.Daca sunteti interesati poate imi spuneti si ce specii cautati.Preturile vor fi cele ale producatorului la care se vor adauga eventuale pierderi pe care le vom suporta impreuna(asa cred ca este corect)

Cu prietenie,
Papillon
[Yahoo!]
plecos
Junior member

Salut,
putini iubitori de killie in tara asta dar si mai putini cunoscatori!Killie sunt in general pentru acvaristii avansati,in ciuda celor spuse si scrise de multi.Nu sunt nici pe departe pesti usor de reprodus (cu exceptii bineinteles)si de asta probabil ca nu sunt raspinditi in Romania.
Afla ca sunt mare fan killie si sunt si crescator a vreo 20 specii.Mai cunosc un entuziast care are si el vreo 20 specii si impreuna ne gandim la mai mult ,adica la o expozitie balcanica ce va avea loc anul acesta in septembrie la Sofia si unde suntem invitati.
Deci,exista killie si in tara noastra...
Referitor la crescatorul din Bulgaria despre care ai aflat,sunt nenumarati in tara lor si au si asociatie care face expozitii anuale (BKA)CU APROXIMATIV 80 DE SPECII!Daca vrei mai multe detalii,contacteaza-ma!
[WWW]
edyr
Unripe member

nu recomand thailandezii....mai bine cumpara din Europa,sunt destui crescatori.fii atent la temperaturile exterioare.sa nu fie mai putin de 13-15 grade.altfel dai banii degeaba.sunt destui crescatori si la noi in tara care mai au icre si fac schimburi...

BKA member 551-11
Romanian Killifish Association member 004
[Email] [Yahoo!]
tudosie eugen
Junior member

Sunt frumosi, m-am "procopsit" si eu cu unul frumusel.
http://i33.tinypic.com/2a8me89.jpg
Acum .... cred ca vrea si el prieteni .... switch to searching mode ..... ... done
Deci as dori sa stiu de pe unde as putea "face rost" de cativa companioni de "suferinta"

Multumesc.

This message was edited 1 time. Last update was at 19/11/2009 22:43:24

[Email] [Yahoo!]
andrei.a
Junior member
[Avatar]

exact asa erau vre-o 4-5 intr-un petshop in bacau.....oamenii de acolo nu au stiut sa imi confirme daca e vorba de killie.... deci nu m-am bagat mai adanc...

do, or die trying
[Email] [WWW] [Yahoo!]
edyr
Unripe member

ajung zilele astea prin Bacau.daca te intereseaza sa iti aduc cate-va exemplare mai "usoare" ,contacteaza-ma!

BKA member 551-11
Romanian Killifish Association member 004
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Killie
Go to: