[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
pesti de balta in acvariu  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
swee7boy
Unripe member

IP:

Care sunt consecintele sa pun doi pesti prinsi dintr-o balta (platica, sabiuta) in acvariu. Mentionez ca in acvariu am carasei aurii, molly, gupi, rechini, sanitari. Exista riscul sa imi moara pestii din acvariu, sa primeasca vreo boala ?
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Sincer nu ti-as recomanda sa faci asa ceva din foarte multe motive. Pestii care vrei sa ii bagi acolo nu au nici o treaba cu cei pe care ii ai deja acolo. Eu zic sa citesti regulamentul forumului mai intai, sa treci pe la sectiunea despre noi, sa iti treci locatia la profil si sa citesti informatiile pe care acest forum ti le ofera. O sa ajungi singur la concluzia ca ceea ce vrei sa faci nu e bine deloc.

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
tudosie eugen
Member
[Avatar]

IP:

In primul rand e bine sa te feresti de pesti din balti si alte ..... lighioane, eu ma feresc si de tubi de cand am patit-o.
In alta ordine de idei .... ai putea ramane fara pesti, daca cei pe care ii aduci o sa aibe pofte la pitici colorati; sincer, de ce ai pune pesti de balta ? Ii si chinui ....
[Email] [Yahoo!]
scificuss
Senior member
[Avatar]

IP:

swee7boy wrote:Care sunt consecintele sa pun doi pesti prinsi dintr-o balta (platica, sabiuta) in acvariu. Mentionez ca in acvariu am carasei aurii, molly, gupi, rechini, sanitari. Exista riscul sa imi moara pestii din acvariu, sa primeasca vreo boala ?

Consecintele sunt ca o sa faci o ciorba completa de pesti si sigur asta intr-un acvariu mic.

Nu stiu de ce dar in general acvaristi ca tine tin carasei cu molly si pangasius in 40 litri.

Multe din tainele acvaristicii le gasiti AICI.
[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: