| Message |
|
|
|
O baie cu Reef dip, sa nu aiba ceva flat worms ...
Clownii o chinuie tare?
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Nu-mi spuneti va rog cum se numeste minunatia de coral in care sta Nemo?
Ne( re)cunoscatorule ...!!!!
Si la mine era preferat de (al treilea) Nemo ...
|
 |
|
|
Daca mai întârzia 10 secunde cu poza, apuca si câinele sa-si ridice maiestuos piciorul din spate ...
|
 |
|
|
Ciprian, felicitari pentru realizare, stiu ca nu e usor...
O mentiune trebuie facuta ... cei care vor Berghia trebuie sa scoata din acvariu wrasse si peppermintii, altfel risca sa le ofere acestora cea mai scumpa gustare ...
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
230 RON
|
 |
|
|
Nu uita de data asta sa-l dai la pachet cu toate aiptasiile sa arati ca e aiptasiasafe...
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Pomacentrus coelestis sunt mici, frumosi si cuminti ...
Dar nu voiai card?
|
 |
|
|
|
Si cardinalii din care ai se comporta frumos in card ...
|
 |
|
|
George, cu ciortanii aia sigur esti si tu impacat cu acvaristica marina.
Bravo, ai reusit!
|
 |
|
|
|
Eu cred ca fost traumatizat la prins ...
|
 |
|
|
|
Din spectrul luminos doar albastrul patrunde cel mai adanc, de aici si culoarea apelor ...
|
 |
|
|
aerosv wrote:Din pacate am pierdut un clown, l-am gasit uscat pe jos... a sarit
Alta nedumerire este ca nu creste coralina deloc nici pe piatra nici pe sticla, pompe... nimic iar nivelul de ca si mg sunt sus.
La primele bazine, dupa o luna deja era totul mov.
Coralii o duc bine. Multumesc Mugurel, 99% din corali sunt de la tine
E posibil sa fie stress cu 3 in bazin mic ...
La mine, dupa ce m-am pricopsit cu al treilea, femela dominanta a sucombat brusc langa anemona, deci dragostea se face in maxim doi la clowni
Coralina o poti starta razand de pe pietrele care au ceva pe ele.
Coralii o duc bine datorita tie, ca-i tii bine ...
M-ar multumi o poza-doua ...
|
 |
|
|
|
Doua, cate una pe laterala, chiar mai mici ...
|
 |
|
|
La mine nu numai ca a rezistat, dar chiar prospera, tubul tot se lungeste si trebuie sa-l ingrop, iar tentaculele au trecut de mult de 12-13 cm ...
Daca ai posibilitatea ia-ti-o fara ezitare
|
 |
|
|
Va rog io important, nu cumparati nimic, poate-poate se rerereapuca de marinareala Ionut...
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Nu stiu de ce, dar topicurile lui Koala au lipici la offtopic 
Poi ... intr-o balta mare
Doar 4 ochi luceste ...
Ce ... sa vorbim doar de ... peste??????
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Sa inteleg ca un threesome cu pufosi e permis doar langa grinda de rezistenta?
Da, este permis, dar e naspa ...
|
 |
|
|
|
Bicarbonat de sodiu, chiar si alimentar, la schimbul de apa sau in apa de completare, dar urmareste kH sa nu treaca de 10 si sigur va urca pH-ul peste 8
|
 |
|
|