[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mugurel
Forum Index » Profile for mugurel » Messages posted by mugurel
O baie cu Reef dip, sa nu aiba ceva flat worms ...
Clownii o chinuie tare?
dan.pavelescu wrote:Nu-mi spuneti va rog cum se numeste minunatia de coral in care sta Nemo?

Ne(re)cunoscatorule ...!!!!

Si la mine era preferat de (al treilea) Nemo ...
Daca mai întârzia 10 secunde cu poza, apuca si câinele sa-si ridice maiestuos piciorul din spate ...
Ciprian, felicitari pentru realizare, stiu ca nu e usor...
O mentiune trebuie facuta ... cei care vor Berghia trebuie sa scoata din acvariu wrasse si peppermintii, altfel risca sa le ofere acestora cea mai scumpa gustare ...
Dinamita ii trebuia aluia la ce grosier ai nisipul ...

In rest, par sa se inteleaga.
230 RON
Nu uita de data asta sa-l dai la pachet cu toate aiptasiile sa arati ca e aiptasiasafe...
Argintie.
http://pepika.ro/21-Acvaristica/385-Echipamente-pentru-acvaristica/437~Sisteme-de-iluminare--neoane-si-acccesorii/8375-Sistem-de-iluminare-Hailea-2T5HO-1200-mm-54W-Red.html
Are neoane ATI, dar nu va mai bazati pe ele ...

250 RON
Pomacentrus coelestis sunt mici, frumosi si cuminti ...
Dar nu voiai card?
Si cardinalii din care ai se comporta frumos in card ...
George, cu ciortanii aia sigur esti si tu impacat cu acvaristica marina.
Bravo, ai reusit!
Eu cred ca fost traumatizat la prins ...
Din spectrul luminos doar albastrul patrunde cel mai adanc, de aici si culoarea apelor ...
aerosv wrote:Din pacate am pierdut un clown, l-am gasit uscat pe jos... a sarit

Alta nedumerire este ca nu creste coralina deloc nici pe piatra nici pe sticla, pompe... nimic iar nivelul de ca si mg sunt sus.

La primele bazine, dupa o luna deja era totul mov.

Coralii o duc bine. Multumesc Mugurel, 99% din corali sunt de la tine

E posibil sa fie stress cu 3 in bazin mic ...
La mine, dupa ce m-am pricopsit cu al treilea, femela dominanta a sucombat brusc langa anemona, deci dragostea se face in maxim doi la clowni
Coralina o poti starta razand de pe pietrele care au ceva pe ele.
Coralii o duc bine datorita tie, ca-i tii bine ...
M-ar multumi o poza-doua ...
Doua, cate una pe laterala, chiar mai mici ...
La mine nu numai ca a rezistat, dar chiar prospera, tubul tot se lungeste si trebuie sa-l ingrop, iar tentaculele au trecut de mult de 12-13 cm ...
Daca ai posibilitatea ia-ti-o fara ezitare
Va rog io important, nu cumparati nimic, poate-poate se rerereapuca de marinareala Ionut...
dan.pavelescu wrote:Nu stiu de ce, dar topicurile lui Koala au lipici la offtopic

Poi ... intr-o balta mare
Doar 4 ochi luceste ...
Ce ... sa vorbim doar de ... peste??????
dan.pavelescu wrote:Sa inteleg ca un threesome cu pufosi e permis doar langa grinda de rezistenta?

Da, este permis, dar e naspa ...
Bicarbonat de sodiu, chiar si alimentar, la schimbul de apa sau in apa de completare, dar urmareste kH sa nu treaca de 10 si sigur va urca pH-ul peste 8

Forum Index » Profile for mugurel » Messages posted by mugurel
Go to: