[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mugurel
Forum Index » Profile for mugurel » Messages posted by mugurel

Da, nu am nici cu ce si nici la ce, nimic nou, pestii sunt clu-ul, restul acvariului e cresa de corali, între timp a produs pentru inca patru pui prin zona ...
Eu an crescut pesti mult mai agitati si pretentiosi (la anthiasi ma refer) aproape exclusiv cu artemia, cu granule i-am invatat pentru a ramane cu hranitorul pe perioada concediilor...
Citeam, atunci cand imi doream si eu zanclus, ca cel putin la inceput, pana prinde la vana, e musai sa aiba la discretie bureti marini.
Zanclus nu mi-am luat, dar bureti de vreo 3 feluri am si acum .... poate asta sa fie secretul mentinerii pe termen lung a acestui peste in acvariu ????
Cresc pe orice: sticla, echipamente, cabluri, daca este si piatra atunci arata ca la tine.
Chiar am avut cereri pentru pietre din sump cu penati pe ele ...
Prezenta lor la tine in display poate însemna ca ai resturi in masa apei cu care se hranesc/prospera sau ca bagi tu ceva hrana pentru corali si ei cred ca-i pentru ei ...
Zsido wrote:
Blue14 wrote:Misto a iesit acvariul!
Tatuajul ala e permanent?

da este permanent,
Mugurel bazinul asta nu se mai schimba deoarece nu poate fi scos pe usa

Schimbi tu ceva ... casa daca nu acavariul ...
Penati ca aia imi apareau doar in sump ... unde chiar erau de folos ...
Blue14 wrote:Misto a iesit acvariul!
Tatuajul ala e permanent?

Oricum ar fi tatuajul, sigur tine mai mult ca acvariul, la 1-2 ani le tot schimba ...
Zsido wrote:Faine bancurile,dar sa stiti ca deseara se lipeste sumpul.......jur!

Baietii cu lipici la sticle ... Episodul II
Sau baga niste sare ... cat pentru 15 l ...
dan.pavelescu wrote:Ce spuneti, sa ridic mai mult nivelul acvaristicii sau e ok asa?

Zic sa-l mai ridici, dar tre` sa mai ruleze, sa se formateze gatul si apoi sa vezi ce scoate.
Producatorul nu indica un nivel?
Shubi wrote:Asta da ambitie, de un an o ti in tine

Nu chiar, dar sunt baiat cu bun simt si ajunge odata sa-mi faci observatii. Acum nu credeti ca am remediat situatia, dar macar nu am mai pus poze ...
Asteptam de la el un exemplu cu asa da, dar ...
Ce-i bre tigania aia cu firele, pune mana si fa frumos ...
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/80/32802.page
- 800 ml otet industrial (din alcool)
- 200 ml palinca de prune
- 2 lingurite de zahar brun.

Cam asa zicea Nentoo Koala nu demult ... dar strict pentru uz acvaristic ...
Dupa cum se vedea muntele inzapezit pe fundal in prima poza mi-am dat seama unde este zona, am fost fotograf azi si am tot cautat acest fundal ...
Era pacat de stat acasa intr-o asa zi ...
Cred ca ne-am incrucisat rotile (pe asfalt ...), am tras o tura pe la Bran si am vazut azi pe drum niste 4x4 si in special multe Rubiconuri noroite ...
Gratare n-am avut cu cine face, dar am luat cateva amintiri gustoase de prin tarabele de acolo, iar un pranz intarziat la umbra Bisericii negre din Piata Sfatului ...
Poze nu am ... Doar pe feisbuc-ul sotiei ... ca nici eu nu am d'asta
E bine ca ai renuntat la substrat ... si pentru tine ca muncesti mai putin si pentru pesti ...
Si pustiul pare incantat de fenomen
ciprian wrote:O tai cu clestele cat mai departe de cap...

Cu clestele risti sa spargi scheletul, eu le iau usor la bomfaier si tot ud sa nu se incinga
Mie imi place mai mult o ricordee in starea asta ...
Melcii aia nu sunt nassarius, ci euplica ...
Ca si un alt peste as merge pe un fire fish, care sa mai umple acvariul, asa cum vrei tu ...
Elegant ... stil ... calitate ...
Felicitari pentru decizie!
Eu asa m-am bucurat de Tunze compact kit 19, ulterior am constatat ca multe sunt subdimensionate, dar aratau perfect ...

Forum Index » Profile for mugurel » Messages posted by mugurel
Go to: