[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: quaz
Forum Index » Profile for quaz » Messages posted by quaz
Depinde la ce tii mai mult : pestii sau....
Eu zic sa lasi herbtana, ustoroi, etc. Baga un tratament pe baza de cupru, eu iti recomand Oodinol de la JBL. Cred ca mai o alta boala in acvariu in afara de Ich ( cum am avut si eu ). Treaba cu codita pestelui ma pune pe ganduri.
Ai insa grija la ce vietati mai ai in acvariu in afara de pesti. Daca mai intarzii cu un tratament radical ai sanse foarte mari sa te cureti de toti pestii...
Crede-ma, am trecut prin asta...
Cam asa au debutat si la mine problemele care au dus in final la pierderea aproape a tuturor pestilor... ( au rezistat doar 2 din 15)... Din pacate am inceput prea tarziu tratamentul cu OOdinol de la JBL. Eu insa aveam bazinul fish-only.
Salut ! Pewntru overflow un pret, te rog ?
Si cand termina aiptasiile, mor de foame ?!
Se poate inchide, multumesc !
Credeti ca o pompa booster cu presiune max: 9- 10 bar si debit: 5,2 litri/min este prea puternica pentru a fi cuplata la un osmozor ?
Valabil ! Cumpar pompa booster !!
Deja ai bagat 500-600 de lei... Sint curios la cat ajungi in final !
Cat te-au costat toate acareturile ?
Scadem 10% din ce ?
Da-i mesaj lui Ciprian !
Fratilor, luati cu incredere !!!! Croseteaza baietii la aiptasia de nu-mi vine sa cred... Inca nu-mi vine sa cred Chiar acum se infrupta unu dintr-o aiptasia !!!
Multumesc, Ciprian !!
Multumesc Lucian. Schema este complexa si completa. Eu am in bateria de filtrare doar :
- filtru sedimente si carbon
- filtru sterasyl
- osmozor cu membrana psm usa 150 gpd 567 l/zi
Montarea am facut-o in ordinea de mai sus.
Pot monta pompa booster la intrarea in baterie ? Vad ca in schema este pusa dupa filtre, inainte de osmozor.
Cauta niste magneti de HDD, sint foarte puternici si subtiri
Oare asta o fi buna ?
http://wts-online.ro/pompe-apa/pompa-apa-booster-9.9-bar-24-v-dc-1.27l-min
Asa, dom'le, sa stim si noi
Deci, astept oferte...
Pai de ce e asa ? Pe bursa marina vad ca anunturile de vanzare sint deschise. Koala , lamureste-ma !
E topic inchis : http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/33242.page#p281313
Cred ca Jony ( sau ceva de genul) , dar parca am vazut ca a dat-o

Forum Index » Profile for quaz » Messages posted by quaz
Go to: