Nu ezita sa ma cauti cind vii prin urbea natala !!
Sump !
E aiurea aplicatia aia, Light meter, arata 15K si in camera si sub lampa in acvariu... Sau asa o fi ?! Ce-i drept, la LUX se vede diferenta.
Chiar nu stiu cat este temperatura de culoare, asa am benzile de led-uri, asta le folosesc. Nici nu am cu ce sa masor. Chestia de mai sus a fost doar o apreciere dupa ce am postat un video.
O intrebare: nu e cam joasa temperatura luminii?
Pare sa fie 3000-5000K maxim.
Asta cred ca e secretul ...
Promit sa fac asta, dupa ce ies amandoua anemonele din spatele pietrei centrale, ca intre timp s-a splituit !!
N-are niciun rost sa ne pui niste poze, ca ne uitam la ele si se consuma curentu' din priza.
Nu vreau sa incarc topic-ul omului... Dar o sa va consum curentul punand cateva poze pe topic-ul meu !!
Stii cum sare cu dintii pe penseta cind umblu in acvariu ? Mi-o smulge din mana...
Intreaba-l pe Petre din Constanta. Eu am luat una imensa de la el inainte de sarbatori ( intre timp s-a si splituit !!)
Vand 4 cuburi de aprox 100 litri, trei colantate pe trei laturi, unul necolantat.
Pret : 60 lei / bucata.
Amanunte pe "private".
Sincer, imi place cum "da" coralina in lumina asta. Si chiar daca as vrea sa dau mai mult albastru, nu prea am de unde. Lampa e facuta cu benzi de led-uri si e foarte dificil de upgradat ( din motive de constructie).
Filmarea am facut-o pe la 10 dimineata, led-urile albe nu erau la 100%. Poate inseala putin si setarile telefonului, nu stiu.
Ar fi o problema asta ?
Ideea mea a fost sa -l vada "maestrul".... Poate i se face dor...
Un mic update ...
by koala: Aranjat link.
Salut ! Le vreau eu !
Salut !
Ai PM.
O sa mai platesti taxe vamale si TVA in vama. Eventual platesti si curierul sa-ti faca formalitatile vamale.
E si mai rau
Ar trebui sa faci ceva, ai 11 zile de cand ai postat problema. O sa ramai fara pesti daca mai stai pe ganduri...