Message |
|
Daca vrei sa aplici metoda eliminarii mecanice iti recomand urmatoarele: Ia apa din acvariu si pune intr-un recipient astfel incat sa-ti incapa piatra, sa fie imersata.
Scrijeleste piatra, aiptasia va elimina spori dar vor ramane in recipient.
Clateste si spala putin piatra cu o periuta (eu folosesc una de dinti) intr-o alta apa, poate fi si apa de osmoza, daca ti cca. un minut piatra in ea nu se intampla nimic.
Succes !
|
 |
|
... sau sa duci piatra la cineva care are un peste testat dispus sa ti-o primeasca. Avantajul e reciproc, sa nu uitam ca pentru filefish plaga e delicatesa
Ca idee, daca ai fi din Timisoara te-ar ajuta pestanul meu cu placere ;)
|
 |
|
Da-i bataie, stam cu ochii pe tine ca pe butelie ! Spor !
|
 |
|
Salutare Ionut.
Eu am Cleaner shrimp si n-am vazut pana acum probleme vizibile de scandal intre ei.
In schimb in momentul in care a fost introdus bicolorul in bazin exista deja un sixline care dupa vreo 2 saptamani a disparut efectiv din bazin.
Bicolorul a alergat serios sixline-ul inainte cu cateva zile, desi bicolorul era ultimul sosit, deci banuiala mea e ca a fost crima
|
 |
|
Parerea mea, treci la next level: recif !!!
|
 |
|
|
 |
|
Multumesc pentru apreciere tovarasi.
Cred ca daca pui un pic de suflet poti scoate poze calumea si cu un DSLR entry level gen....D3100.
N-am unul dar daca fac rost o sa incerc pozarea cu el.
Ideea e sa ai ce poza
|
 |
|
|
 |
|
Ce crestere faina ai la corali
Fain tare
|
 |
|
Eu pun prafurile de la Red Sea direct in sump, intr-o zona agitata, nu ma complic cu dizolvare, etc.
|
 |
|
Va recomand cu caldura un produs extraordinar din punctul meu de vedere: ABC+ de la Red Sea.
http://www.redseafish.com/reef-care-program/reef_foundation_program/reef-foundation-abc/
Acceptabil ca pret, un kg de pulbere e aprox 70 lei, il folosesc de mai bine de un an si este exact ceea ce trebuie. Am cateva luni bune de cand nu mai fac schimburi de apa.
Pentru corectarea debalansarii folosesc solutiile separate A, B, C.
Desi producatorul recomanda dozarea zilnica pentru SPS, eu o fac saptamanal si merge
|
 |
|
E pe gustul meu
|
 |
|
Una bucata filtru 100x400 fluidizat s-a dat, ramane unul si restu`
Transport inclus pentru cei care doresc minim 2 filtre.
|
 |
|
Asta nu-i nici un "Goodbye", e mai degraba "moving to a penthouse apartment"
|
 |
|
Frumos Lucian, frumos
|
 |
|
Multumesc !
Pozele de mai sus sunt vechi, sa-l vezi acum !
Sunt facute de catre mine  , cu un D700 cu 105 2.8 ori 24-70 2.8.
Si cu 5100 poti scoate calitate, trebuie un pic de pasiune
|
 |
|
Si mie-mi place
|
 |
|
Se poate domnu`, saptamana viitoare-ti dau mai multe detalii ;) (pentru ca sarbatoare furnizor si pentru ca plecat  )
|
 |
|
Scot la vanzare si 5 filtre noi DiY cu urmatoarele caracteristici:
- filtru pat fluidizat 90x400 1 buc. 140 RON (fara pompa, pot furniza si pompa la cerere)
- filtru pat fluidizat 100x400 2 buc. 150 RON/buc. (fara pompa, pot furniza si pompa la cerere)
- filtru la picatura 150x400 2 buc. 200 RON/buc. (poate fi realizat cu recirculare interna sau fara, in functie de doleantele doritorului)
Filtrele sunt executate din Plexiglass®
Execut obiecte la cerere (piaptan, placi perforate wet/dry, etc.)
|
 |
|
Va salut !
CNC routerul mai sus mentionat este de vanzare.
Are tot ce-i trebuie pentru a functiona (soft si hard), inclusiv cateva zeci de freze diferite dimensiuni.
Pret informativ 4500 euro negociabil
In cazul solicitarii, asigur transportul si montajul.
|
 |
|