Ai mai multe variante:
- sudezi pe picior surub metalic in care vine prinsa balamaua (fara capul de cheie, se intelege)
- dai o gaura mai mare pe partea cealalta a piciorului cu diametru mai mare prin care sa intre surubul, a doua gaura e pe partea cu prinderea unde diametrul gaurii de iesire este identic cu al surubului, prima gaura trebuie sa aibe diametrul suficient de mare incat sa-ti intre o cheie tubulara pentru strangere (contra)
- dai gaura care sa treaca pana in partea cealalta unde pui piulita si folosesti un surub cu cap ingropat pe partea cu balamaua
- folosesti prinderea magnetica, fara balamale cu super magneti ingropati in materialul de lemn al usii (cea mai faina metoda dupa umila mea parere), gasesti magneti pe net....ex: http://magnetiputernici.ro Mai am idei dar astea cred ca sunt cele mai usor folosibile.....
In cazul in care n-ai gresit un zero...bati campii dupa umila mea parere )
In cazul in care ai gresit un zero, in cazul unei incarcaturi biologice mici avand corali moi, cel mult LPS, plate, SPS nepretentiosi s-ar putea sa mearga dar pe termen scurt.
Pe termen lung sansele sunt minime. Un coral poate trai bine, cu un colorit corect, hidratare optima dar poatre trai si mizerabil, nehidratat, culoare stearsa O filtrarea serioasa se poate face si din materiale ieftine gen spartura grosiera de coral introdusa intr-un filtru la picatura cu sau fara recirculare interna (de preferinta cu)
Din punctul meu de vedere un skimmer bun face toti banii iar aportul lui este semnificativ.
Cea mai proasta actiune pe care o poate face un doritor de acvariu marin este sa cumpere animale fara sa se informeze in prealabil despre nevoile acestora.
Conform ultimelor poze postate ai acum in acvariu 3 animalute greu de intretinut pentru un incepator, mai ales cand acvariul este crud.
Le vei descoperi pe parcurs....riscul sa le pierzi in timp scurt este mare.
Eu zic ca-n poze ai vesti bune, ti-a inceput in sfarsit ciclarea Pentru siguranta as lua un osmozor mai mare, sa fie supradimensionat, mai bine sa ai surplus decat sa-i simti lipsa.
Dragilor, am ramas surprins astazi, inconjurat de tot felul de licori mai mult sau mai putin mentolate, in mod placut. In timp ce-mi faceam "the greek siesta", un obicei atat de ravnit de intreaga lume nipona, prin fata pensionului unde suntem cazati a trecut un utilaj ca si-n imaginea de ma jos. Nu facea nimic, baga doar un jet de apa pe asfalt cu un......spraybar identic ca cel facut de chaseyoung.
Utilajul....nou nout, pe semne c-au definitivat conceptul tehnologic, au vazut filmuletul.....altfel nu-mi explic.
Era pacat sa nu va tin la curent.....zic si eu.
Era bine dace se facea marca inregistrata spraybar-ul....dar acum e tarziu, cred.....
Ontopic: sa n-aduci nimic forte ca au astia aici Offtopic: Andrei unu doi trei patru, lasa prostiile, baga piatra ponce pentru bacterizare si bere nefiltrata, contine bacterii si alcool sa le hraneasca Extraontopic: pentru domnu Kiru, sa traiasca, La multi ani !!!, care vine la Grecia......tin-te tare, fa cura cat mai poti I-am anuntat pe greci ca vi simle tragi un Becket mare rau, sa nu mai faca alge marea Te platesc in suc d menta 30 grade