[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: koala
Forum Index » Profile for koala » Messages posted by koala
Gabi C wrote:... Am incercat in ultimult timp sa ies din sablon , sa fie mai mult decit un detaliu din bazin.

Lasa vrajeala asta de popa de tara si zi-ne daca bazinu' e "gata".
Vreau sa-l urc sus, la Creme de la Creme... stii detaliile, baga mare!
Solutia e ingenioasa, da' eu ma tem ca nu te vei putea "tine de ea". Adica, la un moment dat o sa ti se urasca "de munca".
alex08 wrote:Apogeul acestui setup, ziua 179...

Stii deja ce urmeaza, asa ca nu ma face sa astept. ... descriere - pozele care crezi ca reprezinta cel mai bine bazinul - Creme de la Creme.
Seachem Stability, asta e ceea ce-i trebuie acum... pestii aia n-aveau ce sa caute acolo, da' se poate rezolva asa.
Parerea mea...

- sumatranii aia ie multi si ie rai... o sa se alerge si-o sa se ciufuleasca. Altfel, sunt niste pesti foarte frumosi!
- Botiile n-au nici o treaba, da' sunt pe aceeasi "combinatie coloristica" ca si sumatranii. Nu stiu ce sa zic.
- Totusi, ar merita sa faci incercarea.

Nu m-as stresa prea tare cu plantele... ia niste Valisneria giganthea / sau o Cryptocoryna d-aia mare. Ceva nepretentios, cu crestere buna.
Nisip comun... niste bolovani de rau, d-aia rotunjori... cateva ramuri de salcie d-aia "creata", puse alandala.
Umple sumpu' cu ce-ti permiti (spartura de lava - Matrix - Siporax - plm).
Foarte misto!

- Eu am si acum poza lu' Samson ca wallpaper pe calculatoarele mele... si acasa si la munca.
- Stai linistit, ca filtru' nu se decicleaza asa de usor...
- Zici ca ai "noutati" pentru noi?

Asta e laptopu' de-acasa: Samson - iunie 2004.
Lumina = OK,
Flowul = cam mare,

... parerea mea.

PS: Cele 2 eductoare (sau cum plm se numesc saraciile alea negre, cu "bot de rata" de pe retur) sunt de o infioratoare uratenie.
Humbert wrote:...dar voi ziceti ca e prea sus si in display?...

- nivelul apei din display este dat de dintii overflowului... adica, cu o mica variatie de 2-4 mm (data de debitul pompei), nu prea ai ce sa modifici acolo.\
- noi am zis ca e prea multa apa in sistem, adica sa incerci sa mai scoti in asa fel incat in partea din spate (sump) sa ai un nivel mai mic.
- incearca si alta pompa...
Parerea mea:

- pompa mi se pare prea puternica pentru bazinul ala... o sa-ti zapaceasca orataniile.
- e prea multa apa in bazin... mai scade nivelul si fa teste, pana cand esti multumit.
- NU folosi perlon si cacaturi, ca o sa se colmateze "cand nu esti acasa"...
- pe peretele ala negru se poate construi un fundal de piatra... vezi topicul meu cu Cubul: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/26040.page si aici: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/23693.page
- daca ai loc in spate, baga un skimmer si un "reactor" de matrix... Atat! O sa vezi in topicul meu.
https://www.robofun.ro/soricei-8cm
Gabi C wrote:Sper sa nu ma aleg cu ban de la Mister Koala ( de prea multe poze ...

Hai, treaca, mearga, de la mine... pentru ca-s niste fotografii superbe!
Salutare si bun venit pe forum!
As zice ca si asta e de citit: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/28399.page
Eu, personal, n-as pune apa in bazinul ala mai sus de 45 cm... asta e parerea mea.
Mie mi se pare periculos de subtire geamul de 8mm, pentru un bazin cu inaltimea de 60 cm...
O bagi in otet si-o lasi acolo 3-4 ceasuri... o clatesti cu apa si aia e tot!
Artur wrote:... ce zici maestre am invatat bine de la tine cum e cu reducerea de nitrati? sau trebuia sa scot si mai multa apa? )))) ...

E perfect!
Bah, daca pestii se inteleg si nu se bat, atunci nu e bai... acvariu' ala e foarte mic pentru 2 ciortani, daca incep luptele sa stii ca o sa ai probleme.
dan.pavelescu wrote:Fac baietii caterinca de koala, care a invartit oscarii prin acvariu si n-a nimerit decat bajeti

De ce crezi ca am loat da suflet patruj' de cichlasome d-alea? Ca sa minimizez la maxim riscurile...
...
Nu vreau sa zic nimic...

Forum Index » Profile for koala » Messages posted by koala
Go to: