[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C

Florile si-au facut efectul . Asta o sa fie cadoul meu de craciun .
[/img]image
Bai esti nebun! Foarte faine . Bravo! Cele mai faine ale tale de pina acum eu zic ca sint de la postul 517 : ultima de pe rindul 3 si ultima de pe rindul 4. Plus ultima cu " falci " .
Bravos ! Tine o tot asa !
Noch ein Foto

[/img]image
Multumesc mult de aprecieri . In mare mare masura lucrul asta vi se datoreaza.
Si inca doua imagini . Priviti-le doar ca si culori . Si scuze de postarile mele infinite .

[/img]image
Ar trebui sa fii banat si sa-ti ceri scuze pentru ca duci si pe altii in ispita . Miine poimiine te lasi de plantat...
Altfel cum am spus foarte fain bazinul.
Mai nu te supara dar se vede ca-s facute de meserias. Foarte faine. Mi se pare mie sau incepe sa se contureze ceva de crema cremelor ?
dan.pavelescu wrote:Imaginea cu crevetele e de colectie, cel putin! Cand am vazut-o, am zis: hai sa-mi bag p.. In sensul bun al cuvantului

Maestre esti inconfundabil. Nici nu ar suna bine sub o alta formulare . Multumesc mult de apreciere.
Silviu - Mii de multumiri . Apreciez maxim ca iti plac pozele.
Unqben- Multumiri si tie . Te astept si pe tine cu jurnalul de la plantate.
Bogdan - Multumesc. A fost un moment de secunda si m-am grabit sa-l surprind.
Legat de buget , asa e.... mi-ar placea sa am scule adevarate pentru poze . Sper sa vina si momentul ala. Deocamdata incerc sa scot maxim din ce am. Ma bucur ca incep sa surprind momente , culori , nuante si incerc in permanenta sa-mi educ ochiul.
Inca o data multumiri tuturor.
Si cum spuneam e vorba doar de culori ... nimic altceva ...

[/img]image
Maestre Batman - asa este . Rabdarea este cel mai important ingredient . Apoi vin celelalte .
Artur - ma bucur mult ca-ti place ce vezi . Sa stii ca satisfactia este muuult mai mare decit daca ar fi mers totul brici de la inceput . Cumva il simt " muncit " bazinul si ma bucur mai tare de el .
Si pentru voi care imi urmariti jurnalul si din cind in cind mai " circotiti in el inca citeva detalii eu zic frumoase .

[/img]image
Ultima e super incadrata ! Faini faini pestanii . Un deliciu sa-i vezi in poze .
skija wrote:Hai ca vad ca-si da drumul bazinul

De cind astept asta .... la un moment am zis ca renunt . Daca bazinul nu s-ar fi numit " sweet bat " era restartat demult .
Silviu Man wrote:Foarte frumos, Gabi! Detaliile sunt superbe.
Un exemplu care ne indeamna sa nu privim acvariul doar in ansamblul lui.

Multumesc mult Silviu. Intradevar , de multe ori detaliile care le poti vedea la un bazin sint mai spectaculoase decit imaginea de ansamblu . De mult eori urmaresc doar culorile , nu ma interseaza strict un subiect . Focus , defocus si culoare .
...

[/img]image
Si putina culoare ....

[/img]image
La prima participare la EAPLC am ocupat locul 116 cu acest setup .
Felicitari tuturor rominilor participanti la concurs!
Da mestere. Bravo ! Incet incet te apropii de ce trebuie . Foarte bine au iesit. Incet incet te inveti si cu incadrarea si cu sharpness ul , lumina etc...
Miine poimiine pune maestru Koala bazinul la crema cremelor si tre sa ai poze profi .
PS . Pestii sint bestiali .
Silviu , bazinul asta imi place cel mai mult dintre toate cite le-ai facut pina acum . Faini si crevetii.
Artur wrote:Evident ca am facut iar o tona, abia am reusit sa raman cu astea 14 ) ca aveam peste 100 din care am selectat ...

Cea mai faina parte dupa mine e asta cu facutul de poze. La fel ca si cind astepti sa vina ora mesei pentru ei . Daca o sa inveti sa lucrezi pe manual o sa-ti placa si mai mult mai ales ca ai la ce face poze . Apoi te bagi putin si la editare si uite asa o sa vedem zilnic poze de la tine .
Cind faceam poze la Lost nature - pentru 3 sau 4 poze puse pe forum aveam in jur de 80-90 cadre trase .
Artur wrote:Am st s am analizat din nou pzoele, si ced ca poza 3 de pe randul 2 e cea mai reusita poza a mea in acest topic cel putin asa e pentru mine

"
Sa stii ca e faina. Daca mai era si singur in cadru "gagiu" era perfect .
Pestii sint superbi .
Si mie imi place bazinul.

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: