[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C

Multumesc Alex.
Salutare!
Faini rau scalarii, faine si plantele . Sint curios daca ai incercat gazon la lumina care o ai acum si daca da, cum a mers.
Artur - exact la asta m-am gindit cind am facut pozele. Am incercat in ultimult timp sa ies din sablon , sa fie mai mult decit un detaliu din bazin.
Silviu- poate incerc experminetul mai incolo cu mai multa lumina proiectata. Multumesc .
Unqben- Sarumina!
Artur wrote:Din pacate, nu sunt multumit deloc de acvariu in seara asta... dar tot o sa incerc cateva poze...

Ce-mi place ca te-ai molipsit. Pina la urma asta e farmecul. . Oricum ai ce poza . Sint beton pestii si pozele iti ies din ce in ce mai bine .
De asta uitasem asa ca nu se pune mai ales ca are cel mai fain mood .

[/img]image
Si inca una si ultima ( promit solemn ). Mi-ar fi placut si creanga sa fie in super defocus , dar na atita s-a putut .

[/img]image
Poate va intrebati cum o mai duce acvariul , plantele .... . Am incercat in seara asta o vedere putin mai " diferita " a detaliului de rotala . Sper sa va placa.

[/img]image
Eu doar atit as face .
Si mie imi place mult bazinul . Doar o mica modificare as face . Atit. In rest foarte fain .
koala wrote:
Gabi C wrote:Sper sa nu ma aleg cu ban de la Mister Koala ( de prea multe poze ...

Hai, treaca, mearga, de la mine... pentru ca-s niste fotografii superbe!

Sarumina coane ... smilie smilie
Silviu - am vazut si eu ca busul e mare .... Mersi fain de apreciere .
Unqben nu pot decit sa ma bucur de apreciere si inca odata multumiri . Sper sa te vad si pe tine cu jurnalul la zi .
Rodoselada - tu ai abonament la banbus aia e clar
Multumesc mult tare de apreciere !!
Si o ultima poza de incheiere , as aintr-o nota mai " tare" .

PS Cred ca bag prea mult CO2... mi au murit din neritine .

[/img]image
...

[/img]image
...

[/img]image
...

[/img]image
Sper sa nu ma aleg cu ban de la Mister Koala ( de prea multe poze ).Da mi se par tare faine cadrele si vreau sa vi le arat si voua .

[/img]image

Parerea mea este ca atunci cine va fi in forma maxima bazinul asta va fi unul din cele mai frumoase bazine aratate vreodata aici pe forum. Sa nu te puna vreun dracusor sa-l strici.
Maestre nici un update aici ? Eu ma gindeam ca o sa vedem saptaminal poze cu evolutia bazinului .
Tare sint curios citi lumeni pe litru ai bazinele tale .
Unqben- multumesc mult !
Artur- multumesc mult si tie! La poza asta trebuie sa faci exceptie de noise sau claritate sau orice. Nu conteaza . . Daca nu il avea il dadeam eu . Asa am vrut sa arate , plus ca radacinile nu au detaliu , sint doar " culoare" sa zic asa. Crevetele este acolo doar pentru a avea o " scala a proportiilor " . Incearca sa iti imaginezi ca te uiti prin luneta unei masini intr-o noapte de noiembrie ploiasa si vezi doar luminile difuze ale orasului. Raportat la acavriu cam asta am vrut .
Poate diseara daca am timp o editez putin sa scot si mai tare in evidenta ce am vrut .
Legat de pozele cu bazinul , pe masura ce va evolua o sa va mai obosesc cu poze .
PS: iti ies din ce in ce mai faine pozele .
Si aceiasi imagine putin mai dinamica d.p.d.v. al culorilor . Faceti abstractie de noise.

[/img]image
putin joc de lumina si culoare .

[/img]image

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: