| Message |
|
|
|
se schimba, dupa ce se inchide de tot la culoare. eu il schimb cam la 1-2 luni
|
 |
|
|
pc.ciprian wrote:
@ketamina, riccia are de la mine, e riccia dwarf adica cu frunze unpic mai mici  , daca intradevar nu gasesti promit ca iti fac colet si dau cu send, vreau inapoi doar vro 5-6 neoni cum ai tu in bazin 
ciprian, am gasit astazi riccia, Multumesc oricum de intentie.
|
 |
|
|
|
un mic sfat daca il accepti: da cu un burete pe sticla sa dispara bulele alea de oxigen. vor disparea si in timp daca nu vrei neaparat sa le inlaturi
|
 |
|
|
|
te complici .... eu zic, sa faci un reactor extern, daca tot nu-ti place sa tii unul in acvariu. Acesta il cuplezi pe returul furtunului de la filtrul si gata
|
 |
|
|
citeste asta
si apoi asta
citeste pana intelegi, daca nu intelegi ceva vino cu o intrebare.
Editat de Lofty: am reparat eu al doilea link.
|
 |
|
|
|
de ce nu.... is in stare sa fac orice sacrificiu ca sa o am in acvariu . Culmea e, ca cel mai mult afectate, sunt cele tratate inainte de a le baga in acvairu cu apa oxigenata.
in rest, timp sa fie, pana fac gazonul care il am in gand cu HC-pogostemon-ricia si bineinteles urticualaria.
|
 |
|
|
|
e super planta, sa vezi cand ajunge la suprafata ce la pui ii da.
Eu am avut varianta verde, cand fertilizam cu easylife carbon, crestea cate 3 cm pe zi
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
ketamina wrote: sa vezi ce frumos m-am trezit eu la ora 03.00 dimineata de la pleoscaitul care il facea apa , cand curgea din filtru, si sa vezi acvariu cu 50% apa si partea cealalta pe jos... ce frumos era...
scuzati-mi offtopicul dar nu m-am putut abtine sa nu pun acest clip , cand imi curgea filtrul :-) (ca sa nu zici ca nu am avut ajutor)
http://www.youtube.com/watch?v=b28HbxM6hHY
|
 |
|
|
|
andreic, dar daca pui alta sonda, presupun ca aparatul detecteaza corpul strain.Va fi o alarma data de aparat? sau totul decurge normal
|
 |
|
|
exact  de-ar fi doar sonda sa o schimbi .... dar cum nu e.... si acvaristica nu e ieftina....
dar in fine, cand ajung pe la 40-50 ani am sa am toata aparatura necesara  asta in cazul in care nu ma apuc de marine 
|
 |
|
|
ramane de vazut, tocmai am aflat de la un prieten din iasi, cipserg, ca a gasit in iasi la piata, la un mosulica.....  ma duc si eu duminica sa vad..... poate am noroc, daca nu voi apela la tine. e bine de stiut ca as avea o sursa  Multam
|
 |
|
|
|
si revenind... cred ca dennerle ph-controler deluxe, ar fi cel mai bun, nu am auzit pe nimeni sa aibe plangeri asupra lui. Eu puteam sa mai astept sa-l cumpar, dar m-am gandit ca acea sonda trebuie inlocuita 1 data la un an, si costa 100 euro... parca arde la buzunare
|
 |
|
|
|
eu astept acuma sa vad ce zice si @val, are acelasi controler si nu are nici-un fel de problema cu el. a ramas sa faca cateva experimente..
daca la el nu se intampla nimic asemanator, desi avem aceleasi echipamente, tin sa cred, ca ori sonda mea care mi-a trimis-o nu e buna, ori am fantome prin casa si nu ma lasa sa folosesc ph-controlerul.
La mine ramane ori sa cer, la schimb sonda, sau in cel mai rau caz, le returnez inapoi pachetul
|
 |
|
|
|
si ce te face sa crezi, ca o scula mai scumpa nu va scapa de bruiaje ?
|
 |
|
|
|
dupa cum a zis @minnardy sunt mai mult ca sigur ca e ok sa cumperi de la art-elektronic, doar cu o singura conditie, sa fii sigur ca nu ai campuri electromagnetice, eu tocmai am cumparat si uite ca ajung la disperare...
|
 |
|
|
|
nu inteleg, de ce ajunge temperatura la tine asa ridicata.. eu stau la etajul 7 , dar temperatura la mine a ajuns vara la maxim 31
|
 |
|
|
|
de unde ai luat riccia ? caut si nu gasesc....... in iasi nu mai exista.. a fost ..
|
 |
|
|
imi place foarte mult, abia astept sa vad cum arata cu noile modificari 
|
 |
|
|
eu am vazut-o cu  mei, Super
|
 |