Message |
|
dan.pavelescu wrote:Gabi, acum de sarbatori vii cumva in tara? Poate iesim la o citronada, ca fetele 
 Maestre mi-ar face placere sa bem o citronada dar pina la vacanta copiilor din luna mai nu ajung in tara .
|
 |
|
De abia astept sa le vad plantate . Spor !
|
 |
|
Artur wrote:Superbe pozele, mai ales asta ultima, nu stiu de ce dar parca e de sezon, ma duce cu gandul la craciun 
 Multam Artur. Astept si eu sa mai vad updateuri cu " golanii " tai .
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:
Multumesc Maestre.
|
 |
|
Multumesc mult Silviu. Si ultima si gata . Putin mai aparte ca si compozitie .
[/img] 
|
 |
|
Sper sa nu ma injurati de atitea postari .
[/img] 
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Sa iti spun eu de ce nu-ti prea raspunde lumea? Mai bine tac..
Oricum esti hotarat pe anumite chestii si nu cred ca mai are rost sa incerc sa te sfatuiesc.
.
|
 |
|
O poza de azi ....
[/img] 
|
 |
|
Nici eu nu sunt un fan al seriei. In schimb intradevar munca din " spate " este titanica.
Ieri m-am uitat la primul " lord of The ring". Film facut in 2001 parca. Mi se pare o capodopera. Impecabil realizat. Ma uitam la fiecare detaliu din fiecare scena. Ireprosabil.
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
Artur wrote:Felicitari Gabi  Abia astept sa mai vad poze cu bazinul, din toate unghiurile posibile  ))
Cand am vazut ca ti`a ajuns acvariul acolo unde trebuie, m`am uitat din nou si la vechile setupuri, si se vede progresul ca de la cer la pamant  .
Multumesc mult Artur !
Cred ca in special am avut evolutie pe partea de fotografie , dar si pe partea de hardscape fara discutie.
Legat de foto bazin - unele plante nu cresc in ritmul in care as vrea . Asa ca noutati semnificative nu sint - repede nu am sa fac poze de ansamblu .
[/img] 
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Congrats, maître
Danke sehr !
|
 |
|
|
 |
|
Felicitari Alex. Un bazin care isi merita locul la sectiunea " Creme "
|
 |
|
payti wrote:Pai Din cauza aia am cautat alt substrat, ca s anu iau asa mult.
Eu cred ca si daca o sa iei un saculet de 4 kg ce iti ramine vei folosi la un setup viitor , asa ca nu se pierde.
|
 |
|
Silviu Man wrote:Gabi, felicitari pentru "Creme"! Nu ca ar fi o surpriza ...
Multumesc mult Silviu. 
|
 |
|
Multumesc Maestre. Si o poza , gata de Craciun ....
[/img] 
|
 |
|
De departe zic ca pietrele folosite de tine sint cele mai frumoase pietre pentru aquascaping . Se apropie destul de mult de ele cloudy rocks si canyon rocks . Mai sint si altele dar nici pe departe la fel de spectaculoase. Intrebare - poate ai scris mai sus in topic si nu vad eu. Ai folosit bolbitis mini ? As vrea la urmatorul scape sa folosesc si eu si nu am gasit pe aici prin petshopuri .
|
 |
|
koala wrote:
Gabi C wrote:... Am incercat in ultimult timp sa ies din sablon , sa fie mai mult decit un detaliu din bazin. 
Lasa vrajeala asta de popa de tara si zi-ne daca bazinu' e "gata".
 Esti inconfundabil Maestre . Si tu si Batman .
Am trimis detaliile pe PM. Multumesc mult .
|
 |
|