| Message |
|
|
|
incearca mai intai sa inlocuiesti neoanele intre ele. Daca un neon nu este bun, nu se aprinde nici celalalt( chiar dac el e bun). Dupa ce faci figura asta mai stam de vorba.( nu ai prea multe incercari de facut cu neoanele pe care le ai)
|
 |
|
|
|
inca un rand de poze, dar cu alte acvarii
|
 |
|
|
|
citisem acum catva timp despre lemnul de cactus si efectele benefice lui asupra shrimpilor, asa ca m-am gandit sa experimentez. Ia priviti ce se intampla in acavarii la doar cateva minute de cand am pus lemnul de cactus( s-au repezit asupra lui de parca nu erau mancati de o luna)
|
 |
|
|
|
la cutremur v-ati gandit? Magaoaia mea de 300l s-a clatinat binisor. Daca era umplut putin mai sus gaseam si eu apa langa el...asa ca si asta e o posibilitate
|
 |
|
|
|
inca odata felicitari din toata inima tuturor!. Cel mai important este sa participam. Incet si sigur ne vom crea un nume demn de respect in lumea acvaristicii internationale. Ma bucur pentru cadoul primit de Ionut!
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
multumesc tare mult Dragos. Am facut comanda si trebuie sa vina pe la inceputul lui iunie. Prima varianta nu a mers-nu livrau in Romania, dar a doua a functionat. Multumesc inca odata si abia astept sa ma delectez cu lectura
|
 |
|
|
|
astazi am primit pachetul cu tratamentul contra planariilor si hydrelor. 50 de grame cat are el este suficient pentru muuuulte acvarii sau tratamente repatate in timp. Tratamentul este biodegradabil si se specifica pe el ca in 72 ore lichideaza planariile din acvarii, iar ceea ce este cel mai important e ca nu afecteaza shrimpii si plantele. El este un tratament care se efectueaza in trei zile si se pune treptat in acvariul cu o masura speciala livrata in pachetul cu praful. Din ce am citi pe net( pe pachet nu e specificat) la sfarsitul tratamentului se recomanda un schimb de 50% din apa pentru evacuarea planariilor moarte
|
 |
|
|
|
ma tot intriga acest Le Guide Complet des Crevettes d'Aquarium. Poate cineva sa-l aduca din Franta( sau sa fie editat in franceza de oriunde ar veni el) si sa aibe un pret rezonabil? Simt ca este o carte care trebuie sa o ai in casa si merita investitia. Sunt avid de informatie, si mai ales de informatie buna. Eu nu ma grabesc , dar as vrea neaparat sa o citesc. Merge cineva in Franta mai devreme sau mai tarziu si poate sa o aduca si la noi? Cu multumiri anticipate aducatorului
|
 |
|
|
|
debordeaza de sanatate. Bravo!
|
 |
|
|
e bine ca apa in care ai betta la depunere sa nu depaseasca 10-maxim 15 cm( 15 e cam mult). Betta munceste foarte mult sa duca icrele in cuib. La un moment dat va obosi. Daca o sa ai noroc sa iti iasa pui, acestia in timp vor obosi sa se ridice la suprafata sa respire si vor ceda. E bine ca prinzi experienta cu ceea ce faci, dar trebuie sa le creezi conditiile necesare daca vrei sa ai pui, si nu in ultimul rand pui sanatosi. Spectacolul depunerii la betta e foarte frumos! Uite ai aici https://www.youtube.com/watch?v=QNQUQE3vBa4 2-3 filmulete cu pui betta de 3 zile. Bafta mai departe!
|
 |
|
|
|
poti folosi picurator de apa de la raionul de gradina. Eu asa ceva folosesc la bolborositoarele mele. Daca se infunda il curat cu o periuta si e ca nou. Mai merge varianta innodarii in capat a furtunului de aer si gaurirea lui pe lungime. Infundarea pietrelor de aer e punctul sensibil al bolborositoarelor
|
 |
|
|
|
nu e o problema. o cumpar, dar stau prost cu franceza. Online ma gandeam ca folosesc traducerea google. Ma interesa daca pot fi cumparate drepturile de acces, la fel cum e la jocuri-poti sa le accesezi ( pentru un pret), nu sunt niciodata ale tale dar le poti juca oricand. La o astfel de varianta ma gandeam ca poate exista
|
 |
|
|
|
ba da, dar sunt mult prea mari si neclare. Alerg cu mouse pe ecran si cand intra capul iese coada, intra coada iese capul si tot asa
|
 |
|
|
salut, doar 20 mesaje in atatia ani ???  trebuie sa facem top rusinica
|
 |
|
|
|
descarca in pc programul resize pictures. E un programel gratuit care te ajuta sa micsorezi pozele fara sa le afectezi calitatea. Se instaleaza imediat si pe urma poti pune poze linistit
|
 |
|
|
|
mie imi plac: nr 3 din prima expunere, 4 si 5 din a doua si 2 din ultima
|
 |
|
|
|
acum am vazut in alta parte ca se monteaza. Nu stiu cat timp dau randament osmozoarele fara filtre ceramice. Unul din motivele pretului redus e lipsa cartusului ceramic. Presupun ca montarea cartusului ceramic micsoreaza debitul la iesire
|
 |
|
|
|
la osmozoare se monteaza filtre ceramice?
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|