Salut, daca vrei, pot sa bag 2 ochi si 2 mani in ea, nu te costa nimic sa vad ce are. Am tot ce imi trebuie. Mi-au trecut prin maini vreo cateva sute de drosere electronice de toate felurile... Sincer, daca e vreo dioda arsa la puntea redresoare de intrare sau vreun condensator paralel cu micul transformator... se schimba fara probleme. Ar putea fi chiar banalele fire de contact sau lamelele ce ating piciorusele tuburilor. Daca e ars ceva, mai ai si variante de alt droser nou , daca vrei, iti pot spune unde gaseti si cat te costa sau ma ocup, dupa cum ti-e comod.
p.s. Daca e arsa vreuna din componentele implicate efectiv in aprinderea tubului, chiar daca o schimbi, nu rezolvi neaparat, e mai complicat... Din experienta iti spun, schimbi rezistorul ars sau condensatorul si se arde tot ala, ce sa fie? Pai se arde dintr-un motiv, o componenta alaturata ce functioneaza defectuos... si tot asa... de aia e mai mare efortul si bataia de cap decat pretul piesei de cativa bani sau lei.
A... si am uitat inca o chestie... am schimbat multe drosere la multe capace, unele din ele sunt umplute cu smoala sau cevrasina epoxidica, nu stiu daca pentru a fi rezistente la apa sau doar sa nu poti umbla in ele...

Pur si simplu nu poti sa le spargi decat cu toporul ...