[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Dan P
Forum Index » Profile for Dan P » Messages posted by Dan P
Cred ca si adultii pot constitui hrana vie
Tinerii mei cresc vazand cu ochii.

Dupa ce au trecut printr-o perioada de stres maxim data de filtrul intern Resun, si-au revenit si am constatat ca cei mai mari sunt pereche.
Au depus icre pe interiorul unei pietre artificiale insa cred ca din cauza spatiului redus sau a varstei, masculul nu le-a fertilizat.
Intre timp am mai dat din fostii locatari si am adaugat doi Pleco. Fac o curatenie in acvariu ceva de speriat insa "produsele auxiliare" sunt pe masura. Desi au vreo 10 cm trebuie sa aspir mizeria la cateva zile.

Sper sa am timp si de niste poze de curand.
Daca scoti tot decorul si bagi navodul mai ai o sansa ;)
Castigatul la loto ar fi fost pentru o casa Spatiul pentru acvariu ar fi problema.

Mama ce o sa te chinui sa prinzi puietul . Nici nu vreau sa ma gandesc.
Octofaciatii cresc si au ramas aproape singuri in acvariu. In curand ceva poze noi.
Dupa vacanta.
Se poate inchide pestii s-au dat!
Superb acvariul! A trebuit sa citesc tot topicul sa vad daca ai pestii mici sau bolovanii mari . Chiar ma gandeam ca trebuie sa stai in cazemata la cate kile de pietre ai in acvariu
SUPERB!!!!

Acu' tre sa castig la loto sa imi fac un "cub" mai mare ca paralelipipedul tau.

PS e primul tau proiect de amploare?? Sau ai mai testat si la scara mai mica??
Inca doua poze.

Pentru cei interesati donez din africani!!
Inca o poza!
Mai adaug la lista de donatii:
1 femela Red Zebra cca 8 cm
1 Mascul si 3 femele de Auratus (12 respectiv 6 cm)
1 Mascul de Caeruleus (cca 12 cm)

Toti pestii sunt sanatosi. Prefer sa ii donez in Brasov sau cuiva care ii ia de la Brasov.

Dan

PS rog modificarea titlului in "Donez ciclide africane"
POze pentru cei interesati!
Buna

donez doi masculi de Caeruleus de cca 12 cm. Unul dintre ei nu are un ochi. Cum nu sunt genul sa arunc nici un peste, daca ii doreste cineva ii donez cu placere. Ambii pesti sunt sanatosi. Din pacate nu prea mai am spatiu pentru ei.

Dan
0745-145354
office@eurodeka.ro
Frumos setup-ul, foarte natural !

Rezista sticla?
Taz i-am vazut la Pet Shop-ul care este mai jos de Teatrul Dramatic . In a doua camera, in spate.

Koala sunt incantat de ei desi sunt doar puisori. Deja incep sa se coloreze. Sunt fascinanti.
Intr-adevar daca ii vezi pui si nu stii cum se fac nu dai doi bani pe ei.
Dorinta mea e sa le ofer cat de curand posibil un acvariu pe masura lor (masura de adulti bineinteles)
Sunt ingrozitor de greu de pus in valoare prin poze acesti pesti.
Cel putin acum cat sunt mici si sunt ca Speedy Gonzales.

Enjoy!!
Momentu mesei in vechiul setup
Noii locatari. Momentan sunt mai mari.

Forum Index » Profile for Dan P » Messages posted by Dan P
Go to: