[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Dan P
Forum Index » Profile for Dan P » Messages posted by Dan P

I-am luat de la Hornbach. De obicei sunt exemplare frumoase si sanatoase la ei.

Legat de marime inclin sa cred valoarea de 15 cm , probabil sunt si exceptii dar iti trebuie si un acvariu pe masura sa ajunga eventual la 22 de cm.
Din ce am gasit pe net media e de cca 15 cm. Sunt insa destul de agresivi
....
..
Surprize surprize!!! Micutii Sajica au decis sa faca pui asa ca am vreo 30-50 de alevini intr-un cuib de toata frumusetea in coltul acvariului.
Nu se apropie nimeni de juniori desi parintii sunt de departe cei mai mici locatari ai acvariului. S-au mutat Octofasciatii in coltul opus si sunt de 4 ori mai mari si mai multi..
Am facut cateva poze in graba sa nu stresez parintii.
Ultima
Preferata mea!
.....
...
...
...
...
...
...
Inca
Inca 2
Ceva poze noi.
Nu-s eu mare mester in plante dar alea nu sunt Valisneria. Am incercat si Valisneria insa nu au tinut.
Legat de plante nu stiu denumirea insa daca te uiti pe topicul meu ai sa vezi despre ce e vorba. Au rezistat cu brio peste doi ani la africani. http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/15649.page In poze apar dupa o curatenie generala, insa sunt extrem de rezistente cresc destul de repede.
Pestii mei au noi vecini: doi Sajica si doi Salvini.

Din pacate aparatul meu foto e stricat asa ca va mai dura pana sa pun ceva poze.

Probabil de curand am sa donez un Pleco si 3 Ancistrusi

Forum Index » Profile for Dan P » Messages posted by Dan P
Go to: