[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
MihaiF wrote:Acvariul merge bine ... NH4 nedetectabil , NO2 la fel. Valorile de NO3 sunt cam mici intre 1 si 5 mg/l . Mi-ar placea sa fie intre 10 si 20 ...
Nu stiti in care componenta a Sistem setului de la Dennerle s3 gaseste N ?
Bucefalandrele si cu eleocarisul merge bine. Sagitalia subulata si valisneriile au inceput un amplu proces de topire a carui cauza nu o inteleg. Va trebui sa fac teste de apa sa vad ce lipseste. Carasul a fost foartr sburdalnic in primele zile dupa reset. Acum s-a mai potolit.

Eu de la Dennerle dozez NPK booster solutie. Mi se pare bun ca si fertilizant macro . Poti incerca daca crezi .
Ziua zero ? .Sint cu ochii pe voi !
koala wrote:
Bogdan_g wrote:Nu-i cam mare riscul sa prinzi 6-7 masculi? Io as lasa mai multi

O sa-ti trec adresa de email pe listele prietenilor mei africani... poate e cazu' sa primesti fro' mostenire.

Si inca una .

[/img]image
Nu stiu daca v-ati dat seama dar lentila de macro nu e acasa ... e imprumutata.
Am niste culori superbe in bazin - la rotale . Asa ca am incercat cu " noua lentila" sa vad daca se poate apropia cit de cit de cea de macro . Va las si pe voi sa decideti daca este sau nu la acelasi nivel .

[/img]image
Scuze Silviu daca este offtopic ce pun mai jos.
Am gasit bazinul asta pe net si ma intrebam daca plantele lea sint crescute doar cu lumina originala Juwel . ... mi se pare ca arata incredibil de faine .

https://www.youtube.com/watch?v=zQg8cnp6b7s
Cum merge bazinul ?Ai reusit sa scapi de alge ?
M-ar tenta sa cumpar daca as mai gasi de vinzare .
Si inca un mic detaliu in spiritul craciunului .

[/img]image
Mai sint superbi golanii. Parca ar merge si un albinos intre ei .
Foarte fain. Ce-ti mai lipseste din palmares este un bazin cu cichlide ....
dan.pavelescu wrote:
Cristi wrote:Gabi,daca vii prin Baia Mare,da un semn si eu dau o bere.

Gabi, daca te indeamna Cristi la o palinca facuta de el, te sfatuiesc sa refuzi, ca pana in august nu te mai trezesti din betie

Crede-ma ca nu as avea curaj sa ma bag la palinca. Cred ca dupa 2 pahare as fi sub masa. E bine ca a specificat omul " o bere "

O ultima poza din seara asta.

[/img]image
Cristi wrote:Gabi,daca vii prin Baia Mare,da un semn si eu dau o bere.

Se rezolva ! Multumesc de invitatie. Urmatoarea bere o dau eu !
Nu pot sa zic decit : smilie smilie smilie
Artur si Unqben - clar tine de gusturi. Bucuria mea este ca ce fac eu place altora .
Si putina editare la precedenta ... am accentuat zona de focus .

[/img]image
dan.pavelescu wrote:
Gabi C wrote:
Silviu Man wrote:Unde stai cind vii in tara?

... fie la Baia Mare la soacra mea.

Te urasc! Vreau si eu la Baia Mare, sa-l trolez pe Peti

Mai e fain sa stii . Soacra mea sta la casa , are bolta din vita de vie ..... atmosfera relaxata , ardeleneasca ... mincarea buna ....
Si ceva de azi ( sper ca are loc printre celelate poze )

[/img]image
Silviu Man wrote:
Gabi C wrote:

Pai depinde, fie la Busteni la maica mea fie la Baia Mare la soacra mea.

Sa ma anunti si pe mine cind vii, unde si cit stai (ca la securitate ) si poate imi aranjez programul pentru citronada!

Am inteles sa traiti !!
unqben wrote:Foto din post 410 si ultima postata sunt o "nebunie"
Un lucru este clar, deja de ceva timp ( cateva zeci de poze incoace) - suntem in alte sfere - .
Adica ce vreau sa spun este ca nu trebuie sa fii pasionat deloc de acvaristica sa-ti trezeasca admiratie maxima ceea ce postezi tu aici.
Nu vreau sa sune a laude stanjenitoare poate pentru tine, (este doar ceea ce cred/simt eu ) dar este un castig mare pentru pasionatii de acvarii ca te avem printre noi.

Unqben ce sa zic.... multumesc tare. Nu prea stiu cum sa reactionez la ce ai scris . Ma bucura tare ca place ce fac . Nu sint fotograf profesionist merg sa zic asa doar dupa ce-mi dicteaza ochiul . Ma repet, ma bucura ca place ce vedeti si la mine si la alti colegi de forum . Cred ca mult tine cit esti de pasionat . Legat de poze -fiecare poza sau " tema " are un specific si mi-ar fi greu sa le cataloghez. Imi plac tare toate . Daca ar fi in schimb sa fac un top de cele mai complexe si complete ca si compozitie ( asta din ce am eu ) topu ar fi cam asa : primu loc indubitabil poza din post 371 apoi urmatoarele locuri post 397 si post 414. . Dar cum am zis tine de gusturi .
Inca odata multam.

Pai depinde, fie la Busteni la maica mea fie la Baia Mare la soacra mea.
skija wrote:
Silviu Man wrote:
skija wrote:

Daca vrei acvariu still nature atunci microsorum trident, anubias , ceva cryotocoryne , staurogyne si poate ceva gazon

Dar asta e pe gustul meu

Si mie imi place combinatia asta.

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: