[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Denis90
Forum Index » Profile for Denis90 » Messages posted by Denis90
La bugetul tau ai putea alege un filtru extern...isi face treaba foarte bine fata de cele interne...poti alege mai multe plante nu doar moss si le poti achizitiona chear de pe forum sunt multi colegi care vand....problema e ca daca esti incepator trebuie sa te documentezi foarte bine...daca ei acvariul de la 0 trebuie sa incepi cu ciclarea care cred ca prietenul tau nu ti-a spus...despe ciclare gasesti aici toate amanuntele...iluminat, fertilizare, co2 ai multe de invatat daca vrei sa ai un ``plantat`` frumos...eu iti urez bafta si orice nelamurire ai, prima data da un search pe forum sa vezi daca nu a mai fost dezbatuta problema si daca nu si ai nelamuriri deschizi un topic....
bine ai venit...treci pe la ``My profile`` si trece-ti locatia sa nua ai probleme cu administratia...
Aici pe forum orice nelamurire are raspuns...te asteptam cu intrebari...(Prietenul tau care a zis ca nu e mare lucru doar trebuie sa schimbi apa e acvarist????)
Spor la treaba

Acolo vroiam sa imi fac cu sticla de 6 mm ca nu gasesc in suceava sticla mai groasa....dar din cauza riscului de a merge cu barca prin casa am renuntat si astept un drum la bacau sa merg la firma de sticla de acolo.....mergi pe 12 mm fa un efort sa poti dormi linistit....bafta
nu stiu unde ai vazut tu dar eu nu am nici un acvariu cu sticla de 6mm....eu ma pregatesc pt un acvariu acum am unul de 80 in care mai testez una alta....koala a zis ca sta tensionata datorita presiuni de apa si la lungimea ta este destula presiune acolo
frumos...baga mare cu ciclarea
mergi la un petshop si ceri cel mai mic filtru pt acvariu...eu am la acvariu de reproducere de 10l un filtru de 80 litri pe ora am dat 10 lei el....bafta
eu nu asi risca....te poti trezi cu apa in casa...cum zice si Koala e o bomba cu ceas...cand faci curat il poti atinge cu ceva si face poc...pune de 12 mm sa fii sigur...bafta
nu AM VAZUT CA A RASPUNS MAESTRUL KOALA
eu nu m-asi risca....cel putin un 12 mm grosime cu intarituri la dimensiunile astea...dar vedem ce zic si ``batranii forumului``
poti pune un filtru cu debit mic.......depinde cati litri are acvariul
Cu teava o poti rezolva cum a zis si consateanul meu mai sus iar cu sudura poti merge la un service auto unde are si tinichigerie si sigur au un sudor bun acolo....bafta
lumina acvariului este pentru plante (neoane iti pui in functie de plantele care le ai sau vrei sa le pui in acvariu) iar ledurile probabil ca te-a intrebat daca vrei sa pui ca le poti lasa aprinse seara pentru un ``efect de luna`` sa ii zicem asa....
Multumim de ``MATERIAL``
nu pui nimic lasi ca standul sa fie direct pe parchet...risti sa se rupa rotile alea si faci alte ``minuni`` (doar parerea mea...poti face cum vrea sufletul tau) Bafta si ape limpezi
Vita de vie este putin mai greu de scufundat (trbuie lasata mult in apa) eu te sfatuiesc sa legi de mijlocul ei o piatra mai grea cat sa scufunde cioata si piatra o ascunzi in substrat eu asa am facut....bafta si ape limpezi
Bine ai venit si bine ai nimerit pe forum...ai ce invata de aici....bafta la documentare...
pentru moss nu trebuie substrat fertil ci fertilizanti lichizi
Felicitari in primul rand pentru acvariul tau...este foarte frumos...si te felicit inca odata pentru ca vei deveni bunic ...ape limpezi
in timp sa iti achizitionezi ca sunt foarte bune....poti rezolva multe probleme datorita lor...ape limpezi
sa nu te astepti sa dispara instantaneu....vor disparea in timp...fa niste teste la apa si afiseazale aici...sa vedem ce spun...

Forum Index » Profile for Denis90 » Messages posted by Denis90
Go to: