[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Denis90
Forum Index » Profile for Denis90 » Messages posted by Denis90
@Cosmin...e doar parerea mea...sunt prea mari....nu dau bine ochiului...(Doar parerea mea)
daca nu ai mascul nu ai nici pui ....ai putea sa renunti la ei si sa faci un acvariu frumos... cu pesti de talie mica...
Salutare si bine ai venit....grasanii (pestii) aia nu sunt estetici )) sunt ca niste porcusori...te dai tu pe calea cea buna....si intra la ``My profile`` si trece-ti orasul de unde esti (location)...bine ai venit inca odata
da este adevarat dar nu sa se bata pana mor....
Nu cred ca guppy se bat pana se omoara...hai sa fim seriosi...eu am avut si nu cred...
foarte ciudat ca se bat guppy...eu am avut si nu amvazut sa se bata....
filtrul extern este foarte bun....vrem poze cu acvariul
detalii, detalii, detalii
cat ai vrea pe acvariul de 120l???
bine ai revenit!!!!
uite aici http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/26191.page
gasesti aici pe forum....este postat la vanzari am vazut acum 2 minute la colegul seback....
cu 60 lei poti face tu acvariu....cumperi sticla....un tub silicon si gata problema...te mai costa 20 lei un filtru....si pe viitor ai sa iti mai cumpericele trebuincioase......bafta
Frate Baj ai dreptate...dupa parerea mea recipientul de 7 litri e o vaza nu un acvariu...daca vrei cu adevarat sa ai un acvariu cu pesti faci spatiu pentru unul de 50 litri ca nu e imens....dc sa chinuim saracele vietati inloc sa le oferim un loc frumos si cat mai natural....
sa cumperi sticla si sa o lipesti tu este cea mai buna varianta si des intalnita printre noi acvaristii..este mult mai ieftina varianata cu lipitul si il faci la ce dimensiuni vrea muschiul tau (normal ca trebuie luat la cunostinta si de grosimea sticlei cand vrei sa te apuci sa nu mergi cu barca prin casa dupa....)
filtru il speli in apa in care o scoti din acvariu cand o schimbi....si cu apa asi zice sa o lasi fara capac pana maine
Salut si bine ai venit....cine te-a ``injectat`` cu ``virusul`` acvaristicii??? te asteptam cu intrebari si poze daca ai un acvariu....
si inca ceva...mergi in My Profile si treceti locatia....
ai grija cu pisica ...apa e ok dupa 24 de ore dar sa o lasi fara capac sa se evapore clorul din apa daca apa e de la robinet....
si inca o rugaminte treci locatia de unde esti sa nu ai probleme cu userii
nu am vazut ca nu are locatia trecuta ``ca il trageam eu de ureche``
Poti deschide un topic la ``coltul incepatorului`` sa iti poata vedea durerea lumea...si pui si niste poze....bafta

Forum Index » Profile for Denis90 » Messages posted by Denis90
Go to: