[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salut toti acvaristii!  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
samyfish
Junior member
[Avatar]

IP:

Bine v-am gasit!
Ma numesc Catalin, samy vine de la Samoila.
Cu multi ani in urma am avut un nano ce mi-a oferit satisfactii cu minim de investitie: gupi care s-au inmultit, xifo, molly, vreo 3 tipuri de sanitari,carasi aurii, o incercare nereusita cu 2 betta alaturi de gupi fugariti si mancati, femela ucisa si culminand cu un salt mortal pe covor Fara sa ma documentez pentru ca ultimu caras a decedat si nu mai aveam pesti in acvariu, am luat un scalar negru iar, in loc de un sanitar am luat un labeo . Ulterior am mai luat 3 scalari mai tarcati (invatat de vanzator) pentru a forma o pereche. Pereche care s-a realizat initial, banuiesc ca femela e cea neagra. Din pacate alesul a murit, urmatorul ales la fel si, mai mult de nevoie s-a alcatuit perechea. Intr-o zi mi-au facut surpriza unor puiuti fara sa bag de seama. Acest lucru m-a determinat sa doresc un acvariu mai mare si sa gasesc acest forum unde am aflat cat de complicata e acvaristica. Actual au fost 2 serii de pui care mi-au murit, la a 3-a am ales cateva icre care le-am tinut separat si au eclozat, actual in prima saptamana de viata mutati intr-un borcan. Intre timp au aparut a 4-a serie de icre pe geam
Am avut mereu probleme cu algele si cu nitratii in acel nano de circa 15l, indeosebi pentru ca spalam la chiuveta filtrul dar, si de la lumina solara directa dimineata.

Acum am un acvariu de comanda 60x30x50 sticla de 6mm aprox 85l, de fapt tot mic pentru scalari. Investitia a crescut enorm fata de ce ma gandeam, inca nu s-a terminat ciclarea. O sa continui thread despre acvariul cu poze la coltul incepatorului.

Sunt incepator in acvaristica
Denis90
Member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit si bine ai nimerit pe forum...ai ce invata de aici....bafta la documentare...

Nu ma pun cu prostul ca are mintea odihnita
[Email]
simpfzoli
Membru de baza

IP:

salut si bine ai venit.
[WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: