[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Denis90
Forum Index » Profile for Denis90 » Messages posted by Denis90
eu recomand manado...folosesc si sunt multumit
fa poze la toate piesele si posteaza aici sa vedem mai exact...
ia si scoate garnitura si uitate la ia roata imprejur si vezi daca e ok...apoi o pui la loc si cu putin ulei de floarea-soarelui unge usor peste garnitura si pune capacul drept si apasa usor ...poate merge...
eu cred ca nu e pus bine capacul sau garnitura care ai ti-ai achizitionat-o nu este buna...incearca alta garnitura.
curge roata imprejur sau doar intr-un punct??? daca e roata imprejur umed e de la garnitura daca e doar intr-un singur punct poate e fisurat foare putin si cand pui capacul se cracaneaza mai tare fisura si curge
eu am un TETRATEC EX 600 debit de 600 litri pe ora la acvariul meu de 100 litri si sunt foarte multumit
Vand urmatoarele:
- acvariu 25 litri cu doua capace unul de pal cu 3 becuri economice si unul de sticla cu doua neoane si filtru intern (are si cateva zgarieturi) 80 lei
- 3 ancistrusi masculi adulti 10 ron / buc
- doua pompe aer: - cu o iesire 20 lei
- cu doua iesiri 25 lei

Doar pentru suceava...relatii pe PM
salutare...intra la my profile si treci locatia...si iti urez succes...de guppy daca vrei sa scapi poate ii vinzi ca ii vreau eu...
salut si bine ai venit pe acest forum....asteptam niste poze si mai multe informatii despre acvariu
nu e pe bani.. colegii au luat week...te-asi sfatui eu dar nu cunosc nimic despre ciclide...poate se uita vreu batran pe aici...
salut stefane...pe cei care au acvarii si ii cunosc i-am indrumat aici dar nu sunt asa pasionati sau poate nu au timp....imaginea din spate va fi schimbata cu autocolant negru sau albastru nu stiu sigur si mai las putin ``pletele`` sa creasca ,ca am ceva in cap cam cum va fi tuns. Va multumesc de primire
Multumesc bogdane...am stat si am studiat am cercetat si asta a iesit....si in legatura cu plantele se rezolva... si apropo are suceava potential mare dar nu se arata toata lume...sau nu au descoperit forumul....nu stiu ce sa spun
inca o poza
unde mai exact in bdj? tu unde stai?
in burdujeni la moldova
mai revin cu o poza cu acvariul de 100
am stat in umbra si m-am documentat ....;) ms de primire
Salutari frati acvaristi...Ma numesc Denis am 23 ani sunt din Suceava acvarist de mic dar cu o pauza mare pana acum 3 ani cand am hotarat sa ma reapuc....
Deschid acest topic sa va prezint cele doua acvarii pe care le am, unul de 100 litri si unul de 90....Cel de 100 este plantat cu HC doua feluri de cabomba , moss si inca 3 feluri care nu mai stu cum se cheama...folosesc ca fertilizant feropol, butelie de co2 de 9 kg, iluminat 3 neoane osram 865 de 18w si un osram fluora 4 ore pe zi, filtru extern tetratec, este populat cu rcs , neoni albastri si negri si cazez cativa guppy unui prieten...si cel de 90 este mai chel si am tetrazona , ancistrusi si tetra negri si doi gurami, un neon de 18w, filtru intern...

Vand urmatoarele produse:
(Produsele sunt folosite)

- difuzor ceramic co2 2cm - 15 lei
- pompa aer cu o iesire - 15 lei (Aqua One 2500)
- pompa aer cu doua iesiri 20 lei (Resun Air 3000)

Doar pentru suceava....Detalii pe pm
unclefester wrote:
Am mai gasit pe aici ca poti cumpara plante cu oua de melci si chiar pui de melci si nu vreau sa risc o invazie. Daca cumpar plante si nu sunt sigur, eu stiu sa incerc sa o tin in apa cu sare sau sa o spal bine la dus? Sau melcii aia sunt ok?

Melci are orice acvarist in abzin poti sa ii tii sub control sau sa achizitinezi melci asasini care mananca ceilalti melci...nu baga plantele in apa cu sare

Forum Index » Profile for Denis90 » Messages posted by Denis90
Go to: