[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: troponel
Forum Index » Profile for troponel » Messages posted by troponel
ma puteti ajuta cu interpretarea rezultatelor ? nu prea am inteles ce valoare a cauciucului negru trebuie sa citesc am facut o pozavarful cauciucului e la 0.24 si capatul de la piston e la 0.35 asta odata

si cum citesc ALK vad ca este trecuta pe hartie in meq/L cum se face ALK ?

Multumesc

ori sunt pestii foarte mici ori pietrisul e prea mare
deci nu am motive de ingrijorare ?
P.S si daca e chiar asa de speriat spartura de corali
3
2
Salut,

Va rog sa ma ajutati sa identific ce am pe post de substrat

am facut niste poze dar nu stiu daca va puteti da seama. Am auzit numai lucruri rele despre spartura de corali si ma gandesc sa nu am probleme

nu trebuie sa dai gaura, exista modele de filtre care vin cu gaura facuta
cand eram mai mic aveam un acvariu pe care il luminam cu un far de dacie si sticla aia era permanent incinsa, ce e drept era de 10mm si nu a crapat inaintea acvariului.

am vazut mai sus ca si voi va cautati radiatoare pentru leduri, am gasit ceva pe http://componenteonline.ro/index.php?route=product/search&sort=p.price&order=DESC&search=radiator

dar eu am alta idee, daca imi cumpar profil U de aluminiu de 2mm grosime si il tai cum vreau eu ?

ce ziceti e viabila ideea ?

Multumesc
Multumesc pt aprecieri,
cat despre veioza stiu ce produce darnnu ma pot abtine imi e prea dreg de el sa nu il vad
ceva de ansamblu dar prost facut, maine seara fac primele teste
un mic update, ne-am limpezit si ne prezentam frumos

ce parere aveti de http://www.ebay.com/itm/Jebao-Automatic-Doser-for-Reef-aquarium-elements-DP-4-Auto-Dosing-Pump/381621686122?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20131003132420%26meid%3D3730f117d8824a5999b2f45c4bd6373b%26pid%3D100005%26rk%3D2%26rkt%3D6%26sd%3D321613444243

merita banii 300 lei ?

sau dau le fiecare luna ? cate 300
nu cred ca ma rabdare vreau sa le fac acum )))
momentan nu am instalatia de iluminat, este in lucru si am o veioza de birou sa vad si eu ce si cum
- sper ca se curete apa intr-o zi, doua

maine fac si teste sa vad cum stau
ansamblu
scape
in seara asta sper ca am dat nastere unui nou coltisor de ocean smilie smilie smilie smilie
putin cam tulbure de la nisip dar ne revenim

smilie smilie smilie smilie smilie smilie smilie smilie smilie smilie smilie smilie smilie

Sper sa ajung si in 2017 sa pun poza cu ceva mai spectaculos decat niste apa tulbure si niste pietre
acum pot spune ca te inteleg perfect, am desfacut toate imbinarile pe filet si am pus banda de teflon, am refacut toate lipiturile, am strans mai bine robinetul si nu mai am zgomot de unde era, nici nu mai conteaza

Multumesc de ajutor
felicitari ne poti spune cat a costat gresala ?

Forum Index » Profile for troponel » Messages posted by troponel
Go to: