[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: troponel
Forum Index » Profile for troponel » Messages posted by troponel

am reusit sa prind infratorul in poza, acum ca e mai aproape de geam cred ca e o steluta
Salut, ma intereseaza un reactor cu recirculare dar astept oferte si pentru reactoare simple

Multumesc

superb ms
daca le merge bine si se inmultesc iti dau eu, sper doar sa nu imi distruga coralina
una buna una rece

am reusit sa scot micuta anemona cu apa fierbinte si cu seringa, mai usor decat ma asteptam.

azi insa am descoperit o steluta mica si alba Asterina Starfish am vazut ca parerile sunt impartite pe net pun si eu o poza sa va dati cu parerea, momentan e pe geam dar nici nu are ce cauta pe pietre ca nu am nimic

ahhaahaha am inteles bine pusa problema

Multumesc
multumesc pentru lamuriri sper sa nu ma mai stresez atat dupa ce incep sa am ceva in el

merita sa pun piatra ponce in sump ? ce parere aveti ?

am inteles ca matrix-ul este defat piatra ponce
m-am mai linistit

ce sa zic stiam in ce ma bag dar chiar din prima luna
nici nu am inceput bine si imi vine sa arunc tot

ce sa fac ? cum scap de ei nu vreau sa risc acum la inceput si sa am o problema mai mare mai traziu

se poate scapa de ei ?
Sunt reef safe ?
nu e tot, am mai gasit si asa ceva, imaginea nu e de la mine dar cam asa arata sunt mult mai mici scot cozile/capetele din piatra

si 2 niste musculite foarte mici care se plimba pe piatra foarte repede *(o sa incerc sa gasesc sau sa fac poze)

crezi ? sigur nu e o anemona mai slaba ? si foarte mica ?

-are rost sa incerc sa fac ceva acum ?
Primul locatar a scos capul
ok, schimb substratul cu nisip

- imi fac reactor cu biopelltes
- si mediu antiphos

si sa cumpar niste Matrix

lasam la murat si vedem ce obtinem, sper sa pot face schimbarea substratului pana vinerea viitoare

Multumesc pt sfaturi
le pusesem sa fie in plus fata de piatra vie nu credeam ca imi mai trebuie si alte medii de filtrare pe langa piatra.

nu e suficient sa schimb spartura cu nisip ?

Ok zic sa schimb inelele ce pot pune in sump sa ajute ca mediu de filtrare si cum sa il folosesc ?

Multumesc

spartura de coral e noua nu a mai fost in alt bazin dar totuzi si eu m-am gandit ca e prea mare am vorbit deja sa ma duc sa schimb cu un nisip mai fin

nu am reactoare am doar un sac de inele ceramice in sump si un skimmer

am mai facut un test si tot asa apare 25 NO3

credeti ca are legatura cu spartura de coral pe care o cam ca substrat ?
Salifert sunt, o sa repet testul sa vad daca a fost o eroare
Pe instrucriuni scrie cand tragi solutie sa duci partea din fata a cauziucului la 1 si cand citesti sa citesti partea din spate dar nu ma pricep si nu te contrazic

Legat de no3 am facut o poza
restul sunt asa:

NO3- 25
NO2- 0
Mg - 1240
Ca- 420

stiu ca nu e relevant dupa doar o sap dar macar imi fac mana vad si eu ce si cum

Forum Index » Profile for troponel » Messages posted by troponel
Go to: