[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ionutlatcan
Forum Index » Profile for ionutlatcan » Messages posted by ionutlatcan
Ultimul pret...200 lei. Daca nici asa nu merge o pun deasupra ghiveciului cu plate aromatice...
Vand Matrix colonizat din sump. Pret 50 lei /l . Cantitate disponibila 4-5 litri.
Daaa...ceaunul ala intra fest in gaura din steag...
Eu am suferit in urma unei salinitati de 1.020 din cauza refractometrului si a unei concentratii de Mg de 1600. Nu as putea spune ce a facut sa dispara orataniile, dar cu siguranta despre combaterea lor prin ridicarea Mg am citit pe undeva. Majoritatea coralilor indura testul....mai putin acroporele. Cel putin la mine asa a fost.
Vad ca ti-a facut cadeo o maturica...nu o sacosa de corali . Sa fie-ntr-un ceas bun!!!

Las ca il calibreaza consateanu' lui
Eu am folosit cu pat fluidizat si se cam lasa cu negreala in bazin. Iti trebuie un flow care sa treaca prin el dar sa nu il agite.
Vand PH-Controller JBL si sonda Hanna+solutii calibrare - 550 lei.
Bah....la mine o fo o gluma. N-are nimeni nimic cu copilu. Sa se faca mare si sa dea duminica de baut....un Cappy Pulpy ceva...
Ridica-te Ioane pe sfintele ciolane cum spunea marele nostru scriitor.

L.E. Andrei....stai fara grija. Stii vorba aia : N-ai tu treaba cin-te-ntreaba daca esti baiat de treaba!!!
Bine bah .... Data viitoare sa ne suni
Te tavaleai ca friptu pe balta numai sa nu te dai de gol.
Pai...da...noi nu digeram teoria aia cu bazinul mai mult lat decat inalt...ca suna a picioare ude
Las ca a intrat la mine. Carpe...kkt ... mui si carne-n frigider.
Eu ziua tin pompele pe val si noaptea pe un soi de random. In acea seara l-am lasat pe val si eram la film cu gasca. C'est la vie...
Cat despre puletii tai...sa le fie de bine. Esti in grafic pana acum.
E greu aici ba Liliacule negru....
Pret nou...550.
Era pacat sa nu incerci. Ai tot ce-ti trebuie. Arata foarte bine. Spor!
Eu as baga doar 6500 cu 20k. Am avut asa leduri si 10k cu 20k era prea rece lumina, spre cenusiu. Cu 6500 culorile sunt mai calde si la un bazin cu led ai nevoie de asa ceva.
E de bine Ciprian. Ai un nou scop acum. cat au clovnii de cand ii ai in bazin?
Bravos domnule. Sa fie cu noroc.
Pompa nu cred ca vei mai avea nevoie. vezi mai intai ce flow ai de la filtru si daca e nevoie...suplimentezi. Dar la dimensiunile astea nu ti-as recomanda sa bagi ceva in bazin.
Auzi Dane....daca mai stai mult pierzi o ciomperca verde, niste zoasi, Kenya tree, gorgonia..etc.
Baga mare acolo si cand ai ciclarea gata iti fac un colet sa populezi borcanu'....
Sunt sigur ca mai sunt colegi in Bucuresti care te pot cadorisi cu niste fraguri sa il faci frumos.

Forum Index » Profile for ionutlatcan » Messages posted by ionutlatcan
Go to: