Am avut eu goby cu pistol. Inainte sa-i aduc crevetele...de doua ori l-am luat de pe covor si l-am bagat in bazin. A doua oara m-am mirat ca si-a mai revenit. Dupa ce am bagat crevetele nu a mai trecut de jumatatea coloanei de apa.
ionutlatcan wrote:Pana una alta....macinat de niste "salate" care blehaie fara niciun motiv cunoscut de mine....ma bantuie si pe mine ideea unui bazin cu ciortaneala. Ce sa zic...o fi varsta???
Sau, o fi "mintea cea de pe urma?"
Sau aia....
Bre liliacule vezi ca scuipa zoasii aia de te chiorasc...baga frica-n ei si scuipa-i tu primu'...
DA domne...ce sa zic. "Ciclidarii" au toate sansele sa ajunga pe fish only. Liliacu asta in schimb a prasit prin bazine la plantele alea...Om trai si-om vedea. Pana una alta....macinat de niste "salate" care blehaie fara niciun motiv cunoscut de mine....ma bantuie si pe mine ideea unui bazin cu ciortaneala. Ce sa zic...o fi varsta???
Zenovitii sunt baietii lu' Zenovia...cea mai tare ciclatoare si revitalizoare dintre metodele lu' Reefkeep-ing. E treaba de picaturi si alte alea. La noi Dane astia trecuti de 16 ani toate curg cu debite considerabile sau deloc.
Mutarea asta vreau sa o fac si eu. Am un cartus d-asta...
in el voi pune mediile si las sa picure. Il voi tine in iesit cel putin jumatate din apa pt ca are tendinta sa se colmateze. Astfel presiunea apei care se aduna va forta picurarea chiar daca se colmateaza.