[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Berea
Forum Index » Profile for Berea » Messages posted by Berea

Bun acum prima impresie in bazine

Acvariu 1.Sol akadama plus bagat niste sare gh+ ,niste insemnand 25% din doza recomandata pt 20L imcat sa faca 6 gh, practiv am adaugat doar 0.75grame sare , rezultat gh 3 si TDS 70

Acvariul 2.exact ca si acvariul 1 acelasi subs acelasi gramaj de gh+ adaugat gh 2 TDS 56

Acvariul 3.Sol akadama apa de la robinet fara gh+ ,gh sub 2 poate 1 si TDS 41

Acvariul 4.Sol JBL shrimp soil bej,doar apa de la robinet gh 2 TDS 60

Acvariul 5.Sol akadama fara gh+ un gh sub 2 si TDS 43

Cam asta e rezultatul, gh+ am bagat asa putin doar pt teste, am ales sa bag 25% din cantitatea recomandata pt a putea sa calculez mai usor,astazi daca am timp am sa introduc in acvarile 1 si 2 diferenta de 2 grame de acvariu a sari gh+ iar in 3 si 4 cantitatea totala recomandata iar in acvariul 5 probabil 2 grame, acolo am sa tin niste cardine.Va multumesc
Aham ms @92Fox , deci o sa devin urzicar/bananier.Pana bag crevetii in acvarii o sa acumulez asa multa informatie de la dau ciorba de legume coapte in crusta de banana asortata cu dovleac tras la tigaie asezonat cu o frunza de urzica rumenita la soare ....
Prevad acest jurnal foarte lung, cel putin pana ma acomodez.Banane si dovleac coapte? Sau tot ce ai enumerat tu copt?
Si policarbonatul se abureste si umezeste, dar daca vrei poti sa i faci gauri, atat cat pein gaura sa nu sara pestele , o placa 3m pe 2 parca e 40 lei de 4mm
Eu o sa cumpar mancare de la dennerle, dar nah vroiam sa le ofer si ceva bio, desi stiu ca mancarea de la dennerle e 100% naturala
Tare @Liv asa mai zice si ea de una alta...nu avem ce face, nu putem nici cu ele dar nici fara ele sa traim
Foarte frumos, bafta
Care e rata de supravietuire la armata aia?
Berea wrote:Sotia mea are de imgrijit si niste gemeni de 5 luni ,nu e cesti ce pasionata ca mine dar ii place sa vada.In fine , am sarit mult de la topic si ne cerem scuze

Si da m am prins..de peste si nevasta
Sotia mea are de imgrijit si niste gemeni de 5 luni ,nu e cesti ce pasionata ca mine dar ii place sa vada.In fine , am sarit mult de la topic si ne cerem scuze
@paradoxx fiecare sa vb in numele lui referitor la femei a mea nevasta ieri cauta un o crevetica gravida intr un acvariu semiplantat de 180 L
Foarte frumos, cu incalzitorul ala nu ai ce face? Sa l pui pe dupa o piatra ceva
Nu recomanda nimeni doar unde ai plante din 2 motive si anume
1.Sigur vei vrea mai mult de cat unde vei planta si te vei lovi de lipsa lui
2.La aspirat substratul ce vei face? Deci se pune cam pe toata suprafata , din cate stiu eu minim 4 cm, iar ca si sfat in spate pune vreo 5 cm,daca si in spate vei lasa tot 4 cm,cand te vei uita de aproape zici ca e in gropa . Oricum mai asteapta parerile expertilor de pe aici, eu iti spun cam din ce am citit si eu pe aici si din outina mea experienta
Bucatarie nu gluma
Migdal catappa nu ? Dud e bine ca am in curte
Ma gandesc ca aceste frunze vor face apa maronie asai? Ma refer la toate frunzele ce le poti baga la creveti
De retinut si o sa cumpar cand dau si comanda la mancare,inca o data multumesc (stiu ca iti e podu plin si de ai putea face schimbu valutar , multumesc=1€ ai fi acum cu 25 acvarii de 1000L echipate high tech)
scorpionul wrote:da poti baga o bucatica mai mica. Pe urma mai bagi sa o consume crevetii

Ok, sa ne traiesti scorpionule
Am niste frunze de catappa oare sa bag cate una acum in timpul ciclarii?
Nu ma pot abtine imi cer scz : @Liv si @paradoxx dati si voi sfaturi on topic

@cristianene sfatul meu e sa asculti sfatul colegilor de mai sus,sunt convins ca nu vorbesc ei fara sa stie despre ce vorbesc,e pacat sa i faci un camin neadecvat acelui betta

Forum Index » Profile for Berea » Messages posted by Berea
Go to: