[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cozmastie
Forum Index » Profile for Cozmastie » Messages posted by Cozmastie
Update,mancarea se descompune in cateva ore,la cam 20 de ore nu mai vad gram de mancare,si pun destul de multa,oare pot sa bag niste creveti/niste cyprinidae,barbs?am niste bani din care planuiesc sa mi iau test de no2 si ceva vietati.
scoti ghiveciul si buretele,lasi radicina,tai partea putrezita daca are,si la fel si cu frunzele.nu scoti plantele la curatenie,ai grija sa nu se desprinda din substrat.INFIGE LE BINE!anubias,buchephalndra,cryptocoryne,echinodorus,microsorum,vallisneria,astea sunt doar familii,pot includee si plante medium/hard
nu se colmateaza pt ca suprafata care s ar putea colmaata e mare,diametrul interiorului avand vreo 9cm,deci mizeria nu prea are cum sa astupe tot buretele ca sa nu mai circule apa,eu il am de 3 sapt aproape si sunt extrem de multumit,e extrem de silentios si flow ul de apa e ft bun
cred ca da,atat timp cat rizomul e deasupra subtratului si e fixa,e perfect,eu as pune pietrele intr o pozitie mai naturala,nicaieri nu gasesti pietrele puse asa,si as schimba fundalul cu unul negru sau unul frosty,si iti va fi cam greu sa plantezi in pietris,stratul pare cam subtire
8000k e super,dennerle scaper s light are 8000k,ideea e ca t8 are diametru de 1 inch,pe cand t5 de 5/8 inch,nu potrivesc,trebuie sa faci cateva modificari,sau, ce as face eu,as renunta la capac,iau o alta lampa,nu de pus in capac,ceva gen odyssea, imi fac un capac de sticla si iau de la nevertebrate suport de capac ce sa mi potriveasca pe grosimea sticlei
Din nou,nu ma pricep,dar dupa mintea mea,desigur,nu apare de nicaier nh3 care sa fie descompus de bacterii,si chiar daca ar aparea,s ar dizolva in aer
Nu ma pricep la asta,dar stiu ca plantele cresc repede,pt ca co2 in aer>co2 in apa
Poti sa faci schimb linistit,poate chiar mai des,nu stiu cate din bacterii au supravietuit 2 ore fara hrana,poate nu au patit nimic.Fa schimburi la 3 zile 1 sapt-2 zic eu.
Ce program de lumina ai?Poate algele sunt fotosintetice,nimeni nu consuma nutrientii din apa,logic ca iti apar alge.
e ciudat si cu calibratul,eu l am calibrat si tot imi incalzea peste 30,l am scos si am 25-26 de grade,e perfect,poate il bag iar la iarna
Update,totul e ok,cryptocoryne creste,gazonul stagneaza parca,se mai topesc cateva firisoare...pe la finalul lui octombrie planuiesc sa mi iau o lampa noua,am nevoie de sugestii,ma gandesc la diversaa de 80cm 21.6W.300 de lei e ok la nevertebrate.astept sugestii,si din afara,poate si sh daca cineva de pe forum e dispus sa vanda o lampa pe care nu o mai foloseste
Sunt teste de ph si cl/br pentru piscina,si sunt 20 de lei,le am folosit de multe ori deja inca mai am picaturi.
Cred ca sunt ok cele de la jbl,nu le am folosit,dar avand in vedere ca folosesc teste de ph de la selgros si functioneaza sigur si alea isi fac treaba=)am vazut ca is soltuii de ph minus,poate chiar de la jbl,nu stiu daca functioneaza,dar merita sa incerci
Chiar sunt ciudate datele pe care le ofera,m am uitat si sunt valori normale,asemanatoare cu cele de la cluj...de ce nu incerci sa scazi ph-ul apei inainte sa o pui in acvariu?intr o galeata
Salut,ar fi ok ca filtrul sa valureasca putin apa,asa se si oxigeneaza apa,eventual vezi daca poti sa i setezi debitul.Pntru mine pompa de aer nu face sens,eu as zice sa nu ti iei,are acelasi rol ca filtru dpdv al oxigenarii apei.Pune niste poze cu acv tau.Ce pesti ai?
Foarte reusit si acesta
Foarte reusita poza,congrats!
taninul nu afecteaza apa,cine stie ce prostii mai avea cioata aia pe ea,a stat atat in magazin,dar cred ca sunt mici sansele
Testul de ph,valoarea scade intro zi,ieri era 7.2 azi indica 6.8 din nou
Salut,ce lumina ai?co2 ai de la tropica,nu?ce fertilizare bagi?

Forum Index » Profile for Cozmastie » Messages posted by Cozmastie
Go to: