[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Viermisori foarte subtiri  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
adriancean
Member

IP:

Buna seara. In primul rand va doresc un Paste Fericit !! Am un acvariu la ciclat de 3 saptamani iar vineri am introdus niste plante plutitoare..Sambata am observat pe peretii acvariului niste viermisori foarte subtiri si cam pâna la 10 mm lungime.Ce sunt? Nu prea seamana cu planaria ..sau poate nu imi dau eu seama bine..Sa-i fi adus cu plantele? Sunt un pericol pentru pesti? Urmeaza ca peste câteva saptamâni sa bag in acvariu niste "baby Oscari"...si nu as vrea sa pateasca ceva de la acesti viermisori.Multumesc mult.
[Thumb - 20170416_225444.jpg]

This message was edited 1 time. Last update was at 16/04/2017 22:00:53

scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

da sunt planarii. Ele de regula sunt mancare de pesti si nu reprezinta o problema pentru ei. Iti recomand mai multa curatenie in acvariu si mai putina mancare la pesti. Excesul de mancare hraneste si planariile

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]
adriancean
Member

IP:

Seamana mai mult cu astia http://acvablog.ro/ro/detritus-worms-viermi-de-substrat/

This message was edited 1 time. Last update was at 17/04/2017 07:48:29

scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

daca nu ii vezi la microscop e greu de spus exact de care sunt. Oricum rezolvarea e aceeasi: mai multa curatenie, mai putina mancare, filtrare mai eficace

[Yahoo!]
adriancean
Member

IP:

Filtrarea e super buna, 2 filtre externe, un Biomaster 350 si un JBL 401 la un acvariu de 112l..e la ciclare de 3 saptamani si am pus mâncare de pesti sa ajute la ciclare..probabil au ap?rut din cauza asta.
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

da, atunci e posibil. Mancarea neconsumata are tot felul de rezultate, in cazul tau chiar aparitia acestor viermisori inseamna viata in acvariu

[Yahoo!]

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: