[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Ar trebui sa se faca un "creme a la creme" si pentru pesti .
skija wrote:
Gabi C wrote:Ce nisip folosesti? Arata tare fain.

.......daca intelegi ce vreau sa zic

Inteleg ca vreau si eu de asta .
Artur wrote:Parerea mea e ca asta e cel mai frumos bazin facut de tine

+1
Ce nisip folosesti? Arata tare fain.
Alex e un deliciu pentru ochi bazinul asta.
Hai cu noul proiect , nu mai trage de timp !!!

Citeodata mi-e dor de un bazin ca asta pe care-l desfiintezi .
Silviu Man wrote:
Asadar Gabi, tu, eu, ... avem ceea ce eu numesc "o grija placuta". Sa ne fereasca Domnul de grijile ... neplacute.

Total de acord cu tine Silviu.
Batman -
dan.pavelescu wrote:Gabi, felicitari!

Observ ca in general te situezi la jumatatea clasamentelor - ceea ce nu e rau, esti exact in mijlocul celor buni dintre cei mai buni
Insa as dori sa nu te auto-multumesti cu atat. Ambitioneaza-te si la anul sa te vedem la jumatatea primei jumatati

Nu stiu ce sa zic Maestre. Tu mereu m-ai impins intr-un fel sau altu de la spate . Am momente cind imi place sa zic asa adrenalina unui concurs , am momente cind simt ca as ramine doar la nivel de forum cu bazinele mele .
Silviu Man wrote: Ei chiar au niste limite in care trebuie sa te incadrezi si care nu tin seama de trend-uri..

Clar exista niste limite foarte clare pe care trebuie sa le respecti. Legat de trend asta am observat la RAC ul de anul acesta . Au avut prioritate bazinele ce reprezinta carari , bonsai ,munti etc ...
Multumesc mult Silviu. Sint strict pe proiectul meu comentariile.
rodoselada wrote:Foarte frumos schitat, de cand vrei sa incepi noul project?

Ma bucur ca ti place ideea . Pai poate chiar in pauza asta de sarbatori sa-l incep. Depinde si cit de " motivat " o sa ma simt sa ma apuc de treaba .
Astazi a sosit si scrisoarea de la EAPLC

[/img]image
Ce apreciez foarte tare este munca din spatele unui astfel de concurs. Organizarea si calibrul juratilor. Asa ca : Multumim Alex Veres!

PS multumesc Silviu!
Multumum maestre!
Din motivul asta mi-am facut si eu feisbuc. . Daca nu-l ai nu te poti inscrie la concursuri.
Multumesc Maestre . Incearca te rog sa deschizi asta :

https://www.facebook.com/1556260718021299/photos/pcb.1896981203949247/1896980503949317/?type=3&theater

Bazinele sint puse in ordinea clasata. Poti sa vezi tot ce a fost la categoria asta si ordinea clasarii lor .
Multumesc Artur. Adevarul este ca nu am avut o clasare foarte spectaculoasa anu asta . Intradevar setupul a fost prea crud ( din cauza problemelor care le-am avut cu el ) si nu a putut emite foarte mari pretentii. Alte cauze sa zic asa au fost odata nivelul mai ridicat fata de anul trecut ( ceea ce este un lucru foarte imbucurator ) plus din ce am mai remarcat , bazinele cele ma bine cotate au fost cele care imita peisaje terestre . Cred ca in momentul de fata asta e trendul .
Ma bucur ca-ti place schita . La momentul asta oscilez intre asta si un iwagumi simplu ( fara batai de cap ). Cred ca pe final totusi voi merge pe " modelul " asta .
Astazi am lucrat la o schita pentru un nou proiect . E cam mazgalita dar sper ca se intelege ce e acolo .

[/img]image
Mersi Alex. Vad ca se dezvolta frumos setupul .
Salutare si bun venit! Si felicitari pentru locul obtinut la RAC !
Sarbatori fericite si tie Silviu!

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: