Acuma ce sa zic una peste alta o mare realizare si o imagine de neuitat.
Pe mine nu ma deranjaza rosu mai degraba e deranjanta ideea cu radacina dar inteleg ca e rezolvata...
Da senzatia e de acvariu crud...inca nu am ce sa ma infig in el

da nu stiu ce sa mai zic ...stiam ca l-ai ridicat mai de mult ?!?
Nymphaea aia pare de pilda cam cheala...da cand se face ea mare :brosu:
Bine dracu`

ca nu m-a pus cinevca sa ghicesc ce-i de-a dreapta si de-a stanga tufei aleia de Micranthemum ca sa mor daca reuseam...ai dreptate cu poza..ce planta e aia...tenelus?
Mare ...frate faron...mare. Sa nu imi spui ca schimbi apa la galeata...ca ti se mai ridica un templu pe undeva prin Baia Mare
Nu pot inca sa-l judec ca pe un intreg...numa tu stii ce ai in cap sa scoti din el, dar ai zone ce ma fac sa ma simt prin reviste
Daca la acvariu ai luat coronitza la pesti cu greu te pot ierta. Ba chiar voi fi direct ...la pesti nu imi place nici mie dddaaa loc.
Nu ma bag in "stralucita"

combinatie discus/scalari de care ti-au sarit toti in cap o sa fiu mai direct...pur si simplu nu imi place ce pesti ai pus acolo si pace.
Schimba-i ...schimba-i pe toti...si discusii aia: 2 d`un fel , unu de altu si inca unu ratacit si scalarii si lerii.
Toti impreuna imi dau senzatia dddaaa ne-am adunat din intamplare si findca nu aveam unde sa ne intalnim hai sa o punem de-o bericioaca in acvariu la Marele Farao`

.
Cateva sute de neoni rosii, neritine, creveti, otto si sanatate.
Eu asa as gandii, da nu-i musai sa iti placa si tie...asa am eu idealu` in cap.
Imi plac acvariile mari cu o singura specie si langa care pun "muncitori la lucru": otto, ancistusi, melci, creveti...etc
Specia dddaaa baza la mine in acvariu au fost fie neoni rosii, fie scalari diamond, fie platy rosii romboizi...aprpos superbi fie draci mai stie si salahorii de rigoare de pppaaa langa ei.