[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cristi
Forum Index » Profile for Cristi » Messages posted by Cristi
Anemona nu o mai am demult.Am dat-o cu tot cu clowni unui prieten ca-mi facea praf SPS-ii.
Dar te anunt cand se divide.

Arata fain cubu'.
Se vinde urmatorul acvariu.
Nu este al meu,este al unui prieten.
Se numeste Daniel,nr. de tel: 0751187071.Pentru orice alte informatii,doritorii sunt rugati sa-l contacteze.Ce apare aici este exact informatia/formatul primit de la proprietar.
Acvariul este in Satu Mare.

Acvariu sticla 10 mm ultra clear ,dimensiuni 70x45x45 din care 70x15x45 refugiu cu pompa recirculare,matrix, siporax,skimmer, incalzitor, termometru.Se vinde cu vietati: pesti, crabi, anemona, corali. Piatra vie aprox. 10 kg. Skimmer Nac3 ca si nou in garantie, 2 pompe curenti (1 Tunze si 1 New Wave 2700l/h) lampa suspendata 4x24w T5 cu tuburi aproape noi (2xcoral plus si 2xblue plus ), pompa recirculare 600l/h,4 litri Matrix, 1 litru Siporax, anti Po4, teste pentru apa si mobilier.

Echipamente: Bazin-300RON,
Skimmer-350RON,
Lampa cu neoane ATI-300RON,
Pompa recirculare 50RON,
Pompa curenti Tunze-150RON,
pompa curenti new wave-100RON,
Mobilier 300RON.
Pretul este de 3400RON,negociabil.

Poze:
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
L-ai dat sa scoata mai "umed"?
Zsido wrote:P?cat ...da ma Cristi nu ai putut sa ridici un pic camera sa vedem ce ai prin bazin
Sau e secret???

Ce sa am prin bazin mai Levi,nu am decat neshte betze de corali...da-i 'reaku.
O sa-i pozez cand oi avea si aparat,ca asta saracu' sta si se uita ca broasca la polizor cand da de lumina albastra.
Dobitocii de Chromis margaritifer nu se lasa.Mi-au omorat al doilea Chromis viridis.
CUCu' la treaba:

Poti sa pui niste plasa de tantari (sau ceva cu ochiuri mai mari daca gasesti) peste gaurelele alea,lipita cu superglue si poti pune la fel,peste IN-ul pompei,inainte sa o bagi in capac,sa intre un pic fortat sa o tina intinsa peste IN.
Eu am avut exact asa la un reactor careia i se rupsese gratarul de jos si nu avea nici capac.
Merge fara probleme.
Are si de 25 si de 32.
Nr. lui Peti:0745316535:
Iti spun imediat,s-ar putea sa mai aiba pe stoc.
De cat iti trebuie,de 25 sau de 32?
Io nu m-am mai chinuit cu lama.
Rup pur si simplu "galmele" alea cu o penseta,le trag o picatura de superglue gel pe spate si le lipesc de piatra.
reefer wrote:
Ce nu-mi e clar este daca gasesc flanse de trecere care sa prezinte partea cu filetul mai lunga , ca sa pot strange "piulita" peste 2 geamuri de 10 (ar fi fund dublu de 10mm) ...

Gasesti,asa am si eu,fundul e dublu din geam de 10.
Mie mi le-a rezolvat Peti (Baia Mare).
Andrei1234 wrote:
Am inteles, dar in legatura cu refractometrul, de la inceput mi s-a dat de inteles ca e absolut necesar, asa ca din cauza asta am vrut sa-mi iau si eu.

Poti sa folosesti linistit si un salimetru.
Mai Andrei da' tu pan' la urma ce acvariu vrei sa faci?
Ca tot citesc ce scrii dar nu-mi dau seama ce vrei.Hotaraste-te odata si fa-l ca lumea de la inceput daca tot faci ceva.
+1 la ce zice koala dar daca vrei sa incerci,poti incerca un yellow wrasse sau un melanurus.
Cu skimmer-ul ala te doare la bascheti de bloom- bacterian.
Nu-ti face probleme.
Fain mah Shubi,fain !!
Nu e normal.
Tetralia cinctipes (Pale face coral crab)
image

Tetralia nigrolineata (Black mask coral crab)
image

Daca are cineva si nu ii vrea,ii cumpar eu.
L-a/i-a terminat?
"Albastriul" e ala de pe piatra.
Din fasiile alea ies polipi verde fosforescent.

Forum Index » Profile for Cristi » Messages posted by Cristi
Go to: