[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: sclau89
Forum Index » Profile for sclau89 » Messages posted by sclau89
Ar trebui sa scoti carbonul, se foloseste ca sa absoarba elemente chimice din apa, de exemplu dupa ce ai folosit medicamente pt pesti, altfel nu e indicat pt plante. Daca te referi la JBL Micromec cand zici de "inele ceramice mechs sau ceva de genul", e bun, dar arata ca niste bile neregulate, altfel nu sunt sigur la ce tereferi.
Pushkatu are dreptate,in plus ai putea pune niste moss,nu are pretentii mari de lumina sau fertilizare, dar la faptul ca ai doi betta impreuna..... e un dezastru pe cale sa se intample, nimic mai mult. Eu as fi primul incantat sa tin 2 masculi adulti impreuna, te asigur.
Mai poti pune anubias nana petite, e o varianta cu frunze mai mici decat ai tu,la mine zona cu el(pus pe creanga) a fost preferata de ambii betta pe care i-am avut(nu in acelasi timp)
Sau poti pastra doar betta, sau il donezi si tii neoni, ambele variante mai bune decat sa renunti
Hai ca nu e chiar chirurgie pe creier, toti am mai facut de astea cand am inceput, dar te obisnuieti apoi sa nu mai asculti nici un sfat de la vanzatorii de la pet shoop-uri
Nu am tinut nici odata pleco.
Fiecare exemplar de betta are efectiv,personalitatea lui.
Am avut betta care a stat linistit cu cory ignoranduse reciproc, dar urmatorul betta ii fugarea non-stop, asa ca au trebuit separati.
Legat de neoni, daca ii iei singurul motiv pt care nu ii va ciufuli este ca sunt prea rapizi, dar probabil va incerca (pana odata), dar e preferabil sa tii betta singur in acvariu
foarte frumosi. Unde ai gasit, sau i-ai comandat?
Salut, arata bine si acvariul si pestii.
Daca nu te superi, la postul 194, in prima si a 3 poza,
sunt Honey Gourami? Arata incredibil!
Si eu am stiut doar de 6 romanesti(notate maxim). Nu ma prind care e al saptelea....
Buna, ca si restul colegilor cred ca este mult prea putin 1,2l
La noi copilul a pus prima data un mascul betta in 10 l, si pt ca parea prea mic dupa ce am adaugat plante si decor, am decis sa il punem in unul de 22 brut(nu stiu exact cat e net), si te asigur ca nu pare prea mare spatiul pt. pestisor, si e sanatos, pofta de mancare, vioi cand ne uitam la acvariu, etc.
Asa ca sfatul meu e clar un MINIM de 10 l, si te asigur ca si din punctul tau de vedere va fi mai estetic, si mai usor de intretinut.
La Practiker am gasit eu Den breven prin vara.
poate mai au.
Bafta cu proiectul tau.
I-mi place coloritul pestisorilor tai,sunt chiar frumosi.
Si ma bucur ca ai scapat de alge.

Forum Index » Profile for sclau89 » Messages posted by sclau89
Go to: